Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ābols iemet divus vārtus Zviedrijas čempionāta spēlē

Ints Megnis
Ints Megnis

Ābols iemet divus vārtus Zviedrijas čempionāta spēlē
Rodrigo Ābols. Foto: Johan Bernström/Bildbyrån

Latviešu uzbrucējs Rodrigo Ābols ceturtdien iemeta divus vārtus Zviedrijas čempionāta spēlē, palīdzot "Orebro" komandai ar 5:1 (1:1, 3:0, 1:0) apspēlēt "Timra". Tikmēr Alpu līgā rezultatīvi bija Oļegs Šišļaņņikovs un Imants Ļeščovs.

Ābols četru minūšu laikā otrajā periodā iemeta savas komandas trešos un ceturtos vārtus, palīdzot "Orebro" pārtraukt piecu zaudējumu sēriju. Savukārt pamatlaikā vienība iepriekšējo reizi bija uzvarējusi čempionāta pašā pirmajā kārtā.

Rodrigo Ābols uz ledus bija 14 minūtes un 41 sekundi, izceļoties ar četriem metieniem, uzvarētiem 47% iemetienu un pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Latviešu uzbrucējs traumas dēļ izlaida sezonas sākumu, bet tagad viņš četros mačos iekrājis trīs vārtus un vienu rezultatīvu piespēli, kamēr komanda ar 12 punktiem 11 spēlēs ir priekšpēdējā, 13. pozīcijā kopvērtējumā.

Krievijas Augstākajā līgā uzvaru guva Artūra Ozoliņa pārstāvētā Toljati "Lada", kas mājās ar 5:0 (2:0, 1:0, 2:0) sagrāva Penzas "Dizel". Latviešu uzbrucējs laukumā pavadīja 15 minūtes un 44 sekundes, atzīmējoties ar diviem metieniem un uzvarētiem 12 no 16 iemetieniem.

Savukārt uzbrucēja Nikolaja Jeļisejeva un aizsarga Eduarda Hugo Jansona pārstāvētā Aļmetjevskas "Neftyanik" komanda viesos ar 2:3 (1:1, 1:1, 0:0, 0:0, 0:1) pēcspēles metienos piekāpās Krasnojarskas "Sokol". Jeļisejevs nospēlēja 14 minūtes un vienu sekundi, kuru laikā izcēlās ar vienu metienu. Tikmēr Jansons, kurš šosezon laukumā bijis vien trijos mačos, šoreiz atkal nespēlēja.

Norvēģijas čempionāta mačā daudz spēlēja Maksims Ponomarenko, bet viņa pārstāvētā "Stjernen" ar 2:5 (0:3, 1:1, 1:1) zaudēja "Valerenga". Ponomarenko uz ledus bija gandrīz 20 minūtes (19:47), izceļoties ar četrām soda minūtēm, kuru izciešanas laikā pretinieki arī guva vienus vārtus, un negatīvu lietderības koeficientu -1.

Savukārt Alpu Hokeja līgā pirmo spēli kopš Kontinentālā kausa otrās kārtas pārvarēšanas aizvadīja Oļega Šišļaņņikova un Imanta Ļeščova pārstāvētā Itālijas vienība "Ritten", kas ar 6:2 (1:1, 2:0, 3:1) uzvarēja Austrijas komandu "Bregenzerwald". Šišļaņņikovs mačā savāca divas rezultatīvas piespēles un pozitīvu lietderības koeficientu +2, kamēr Ļeščovam bija viena piespēle, bet koeficients negatīvs -1.

  -1 [+] [-]

, 2018-10-26 01:04, pirms 5 gadiem
Liels prieks par Ābolu, pēdējās 2 sezonas viņam nebija tās veiksmīgākās, ja neskaita Allsvenskan un izlasi. Pēc tā viena punkta 26 spēlēs jau likās, ka nebūs, bet redz, kas notiek, ja treneris uzticās un ir spēles laiks.

Punkts/spēlē SHL būtu biļete uz Ziemeļameriku.

  +4 [+] [-]

, 2018-10-26 07:56, pirms 5 gadiem
MachimoI rakstīja: Liels prieks par Ābolu, pēdējās 2 sezonas viņam nebija tās veiksmīgākās, ja neskaita Allsvenskan un izlasi. Pēc tā viena punkta 26 spēlēs jau likās, ka nebūs, bet redz, kas notiek, ja treneris uzticās un ir spēles laiks.

Punkts/spēlē SHL būtu biļete uz Ziemeļameriku.
Tu esi jocigs? Tu zini, cik parasti speletajiem punkts spele SHL? Uz vienas rokas pirkstiem... Nebus te nekads punkts spele!

  +1 [+] [-]

, 2018-10-26 08:07, pirms 5 gadiem
Lai gan punkts spēlē toč nebūs, līmenis tomēr augsts, taču tāda laba 30-40 punktus sezona tāda tipa uzbrucējam kāds ir Ābols, nudien nākamsezon var pavērt vārtus ZA iekarošanai. Viņam, ja nemaldos, janvārī tikai 23 paliek. Un ļoti, ļoti gribas viņu redzēt Hārtlija izlasē pavasarī. Viņš ideāli ierakstītos viņa spēlē, kopā ar iztrūkstošo Girgensonu.

  -1 [+] [-]

, 2018-10-26 08:53, pirms 5 gadiem
Ar centriem pavasarī nevajadzētu būt problēmām. Ābols, Girgensons, Bļugers, Džeriņš, Sprukts, Jevpalovs nu un mazākuma speciālists Pavlovs kā arī Daugaviņš mierīgi var pa centru kapāt.

  +2 [+] [-]

, 2018-10-26 09:11, pirms 5 gadiem
BK Jēkabpils un Dinamo Rīga fans rakstīja: Ar centriem pavasarī nevajadzētu būt problēmām. Ābols, Girgensons, Bļugers, Džeriņš, Sprukts, Jevpalovs nu un mazākuma speciālists Pavlovs kā arī Daugaviņš mierīgi var pa centru kapāt.
Pieplusojot pavasara sastāvam Ābolu, Daugavu, Zirgu... Teorētiski vajadzētu būt stiprākam sastāviņam. Bet "papīrs", kā pierādīja pavasaris... nespēlē.

  +2 [+] [-]

, 2018-10-26 09:14, pirms 5 gadiem
dobrecovs rakstīja: Pieplusojot pavasara sastāvam Ābolu, Daugavu, Zirgu... Teorētiski vajadzētu būt stiprākam sastāviņam. Bet "papīrs", kā pierādīja pavasaris... nespēlē.
Ābols spēlēja PČ, ja kas