Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Muštukovs vienojas ar Francijas spēcīgākā čempionāta klubu "Nice"

Muštukovs vienojas ar Francijas spēcīgākā čempionāta klubu "Nice"
Ervīns Muštukovs
Foto: yorkshirepost.co.uk

Latvijas hokeja vārtsargs Ervīns Muštukovs pēc divām pavadītām sezonām Lielbritānijā šajā starpsezonā jau spējis vienoties par jaunu līgumu Francijā - Ervīns nākamajā sezonā spēlē šīs valsts spēcīgākā čempionāta vienībā "Nice".

34 gadus vecais vārtsargs pēdējās divas sezonas spēlēja Lielbritānijas hokeja čempionāta vienībā Šefildas ''Steelers''. Abas sezonas Ervīns bija stabils Šefildas vienības pirmais numurs. 53 regulārās sezonas spēlēs 2017./2018. gada sezonā Muštukovs atvairīja 91.8% pretinieku izdarīto metienu pa vārtiem, bet ''play-off'' turnīrā - 90.9%.

Pēc sezonas klubs diezgan negaidīti nolēma pārtraukt līguma attiecības ar Latvijas vārtsargu, par ko sociālajā vietnē ''Twitter'' neizpratni pauda arī ''Steelers'' atbalstītāji. Jāpiemin, ka ''Twitter'' pats Muštukovs arī paziņoja, ka meklē jaunu komandu.

2017./2018. gada sezonā Lielbritānijas hokeja čempionātā Muštukovs tika iekļauts visu zvaigžņu otrajā komandā.

Jāpiemin, ka Francijas čempionātā Muštukovs jau ir spēlējis - 2015./2016. gada sezonā Muštukovs pārstāvēja ''Grenoble''. Sezonā Ervīns uzrādīja izcilu atvairīto metienu procentu (92.3%). Tāpat Ervīns tika nosaukts par ''Grenoble'' sezonas labāko spēlētāju.

''Nice'' iepriekšējā sezonā Francijas čempionātā 44 spēlēs iekrāja 55 punktus un ierindojās devītajā pozīcijā 12 komandu konkurencē, tādā veidā nespējot kvalificēties izslēgšanas turnīram.


, 2018-04-26 14:01, pirms 6 gadiem
nice...
ātri atrada sev darbu ar tripera palīdzību
, 2018-04-26 14:36, pirms 6 gadiem
zaipis rakstīja: nice...
ātri atrada sev darbu ar tripera palīdzību
Un visi smeeja

Vai kads nezina, vai sis ir solis augshup, lejup vai tas pats limenis vien ir ?
, 2018-04-26 14:47, pirms 6 gadiem
mytila rakstīja: Un visi smeeja

Vai kads nezina, vai sis ir solis augshup, lejup vai tas pats limenis vien ir ?
ņemot vērā paša Muštukova teikto intervijā pirms vairākiem gadiem, laikam jau tomēr solis lejup.
Toreiz pēc spēlēšanas Grenoblē (kas ir toreiz bija stiprāks klubs nekā Nica), viņš teica, ka Francijā nespēlēšot, jo līmenis neesot pietiekami labs, alga arī ne tā labākā - ka tajos pašos britos viss esot labāk...
, 2018-04-26 16:35, pirms 6 gadiem
Nice!
, 2018-04-26 16:44, pirms 6 gadiem
Nekāds jaunulis jau arī vairs nav!! Ir labi, lai veicās!
, 2018-04-26 23:02, pirms 6 gadiem
Народ недавно нашли уникальный способ как без диет, без спорта и без мед.препаратов сделать свое тело красивым и подтянутым.Я сразу решил протестировать и был в шоке: за 2 недели убрал пивное пузо и начали проступать кубики, подкачал руки и спину, и скинул даже пару килограмм. Теперь и жена захотела попробовать вeдь нe нужнo cидеть на диетах и хoдить в cпоpт зал да и цена вoпpоca кoпeeчнaя,а вычитал об этом способе здесь --- Блог Домашнего качка
Edgars Lūsiņš un "Pinguins" vārtsargi. Foto: Fischtown Pinguins
5

Lūsiņš vienojies par jaunu līgumu ar DEL regulārās sezonas uzvarētāju

Latvijas hokeja treneris Edgars Lūsiņš vienojies par jaunu divu gadu līgumu ar Vācijas hokeja augstākās līgas klubu "Fischtown Pinguins", viņš apstiprināja portālam Sportacentrs.com.
Emīls Veckaktiņš. Foto: AP/Scanpix

U20 izlases uzbrucējs Veckaktiņš maina klubu un paraksta līgumu Šveices augstākajā līgā

Šveices augstākās hokeja līgas klubs "Ajoie", kā trenera asistents ir Latvijas izlasē strādājošais soms Peteri Nummelins, pavēstījis par līguma parakstīšanu uz 1+1 sezonu ar 19 gadus veco latviešu uzbrucēju Emīlu Veckaktiņu, kuram ir vietējā spēlētāja licence.
Mihalovces "Dukla Ingema" hokejisti. Foto: Tomáš Feigl/HK Dukla Ingema Michalovce
11

Ābola "Rögle" aizslauka pamatturnīra uzvarētāju, latvieši tiek pusfinālā Slovākijā

Zviedrijas augstākajā hokeja līgā (SHL) savu lidojumu turpina izslēgšanas turnīrā ar devīto numuru izsētā Engelholmas "Rögle", šovakar atspēlējoties un ar 2:1 pagarinājumā uzvarot regulārās sezonas spēcīgāko vienību Kārlstades "Färjestad" un ceturtdaļfināla sērijā esot pārāka ar 4-0.