Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Upītis ar zaudējumu debitē "Torpedo"

Upītis ar zaudējumu debitē "Torpedo"
Juris Upītis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Krievijas Augstākajā hokeja līgā, šodien "Torpedo" sastāvā debitēja Juris Upīts, taču viņš nespēja palīdzēt savai komandai izcīnīt uzvaru. Tāpat zaudējumus šodien cieta arī Edgara Siksnas, Mārtiņa Jakovļeva pārstāvētās vienības. Savuārt Čehijā, kārtējo zaudējumu piedzīvoja Roberta Bukarta pārstāvētā vienība.

Krievijas Augstākajā līgā (VHL) debiju "Torpedo" sastāvā šodien piedzīvoja Juris Upītis, kura pārstāvētais klubs, piekāpās ar 1:2 pēcspēles metienos "Himik" vienībai. Upītis spēlēja pirmajā virknējumā, uz ledus pavadot 17:51 minūti, kuru laikā izcēlās ar trīs metieniem, divām soda minūtēm un nerealizētu pēcspēles metienu. Citā mačā Edgara Siksnas un Mārtiņa Jakovļeva pārstāvētā "Saryarka" ar 0:1 atzina "Rjazan" vienības pārākumu. Siksna spēlēja otrajā virknējumā, uz ledus pavadot 14:46 minūtes, kuru laikā vienu reizi meta pa vārtiem un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1, savukārt Jakovļevs spēlēja ceturtajā virknējumā, uz ledus pavadot vien 07:48 minūtes, kuru laikā pamanījās izdarīt divus metienus.

Čehijas "Tipsport Extraliga" regulārās sezonas ietvaros, zaudējumu šodien piedzīvoja Roberta Bukarta pārstāvētā "Zlin", kas ar 2:3 pēcspēles metienos piekāpās "Steel" vienībai no Vitkovices. Bukarts uz laukuma pavadīja 16:26 minūtes, kuru laikā atzīmējās ar vienu metienu, vienu spēka paņēmienu, vienu bloķētu metienu, kā arī ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Dānijas "Metal Ligaen" čempionātā, zaudējumu piedzīvoja Roberta Jekimova pārstāvētā "Stars", kas ar 0:5 atzina "White Hawks" pārākumu. Jekimovs spēlēja pirmajā virknējumā, izdarot četrus metienus pa vārtiem.

Kazahstānas hokeja līgā, uzvaru ar 4:1 šodien izcīnija Egīla Kalna pārstāvētā "Gornyak", kas uzveica "Almati" vienību. Kalns šajā mačā nepiedalījās.

Izmantotie resursi:
vesti.kz
metalligaen.dk
Tipsport Extraliga | Hokej.cz - web českého hokeje
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт

     [+] [-]

, 2015-11-25 08:37, pirms 8 gadiem
Labi,ka nav RD sastāvā jaskatās uz Bukarta mocībās...sliktāk nav..)))

     [+] [-]

, 2015-11-25 11:10, pirms 8 gadiem
skumīga spēļu diena visam mūsējo leģionam ārzemēs...

     [+] [-]

, 2015-11-25 11:22, pirms 8 gadiem
puramuk rakstīja: Labi,ka nav RD sastāvā jaskatās uz Bukarta mocībās...sliktāk nav..)))
Vai tad ir kas sliktāks par pēdējo vietu?

     [+] [-]

, 2015-11-25 11:34, pirms 8 gadiem
Banss rakstīja: Vai tad ir kas sliktāks par pēdējo vietu?
nu vispār jau arī Zlīna vēl joprojām ir pēdējā vietā - kopš Bukarta atnākšanas nekas jau nav mainījies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja