Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Balceram astotais punkts septiņās spēlēs AHL

Balceram astotais punkts septiņās spēlēs AHL
Rūdolfs Balcers. Foto: bellevillesens.com

Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta spēlē aizvadītajā naktī ar rezultatīvu piespēli izcēlās Rūdolfs Balcers, taču viņa pārstāvētā Belvilas „Senators” savā laukumā ar 1:3 piekāpās Binghemtonas „Devils”.

Latviešu uzbrucējs otrā perioda sākumā asistēja Dreikam Bātersonam, kurš tobrīd izlīdzināja rezultātu. Kopumā šajā mačā Rūdolfs Balcers izdarīja vienu metienu pa vārtiem un spēli pabeidza ar lietderības koeficientu +1. Šosezon aizvadītajās septiņās spēlēs 21 gadu vecais hokejists AHL ir guvis četrus vārtus un atdevis četras rezultatīvas piespēles, kas dod 24. vietu līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Citā mačā Klīvlendas „Monsters” ar Matīsu Kivlenieku rezervē piedzīvoja zaudējumu 2:6 viesos pret Čikāgas „Wolves”. Kivlenieka kolēģis Žans-Fransuā Berubī atvairīja 21 no 26 metieniem. Atgādinām, ka latviešu vārtsargs šosezon pirmo maču aizvadīja tikai sestdien, kad izcīnīja „sauso” uzvaru, atvairot 31 metienu.

„Monsters” ar desmit punktiem astoņās spēlēs ieņem ceturto vietu Austrumu konferencē, bet „Senators” ar sešiem punktiem septiņos mačos ierindojas 13. vietā 16 komandu konkurencē.

ECHL čempionātā uzvaru svinēja Kristiāna Rubīna pārstāvētā Ņūfaundlendas „Growlers”, kas savā laukumā ar 3:1 pieveica Redingas „Royals”, bet latviešu aizsargs atzīmējās ar diviem metieniem pa vārtiem. Sezonas sešās spēlēs Rubīns ir guvis vārtus un izdarījis divas rezultatīvas piespēles. Tikmēr Norfolkas „Admirals” bez Roberta Locāna sastāvā izbraukumā ar 4:1 uzvarēja Dienvidkarolīnas „Stingrays”.

„Growlers” ar astoņiem punktiem septiņos mačos ir Austrumu konferences un visas līgas līdervienība, bet „Admirals” ar sešiem punktiem četrās spēlēs ir trešajā vietā Austrumos.

Izmantotie resursi:
theahl.com
echl.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2018-10-25 11:47, pirms 5 gadiem
artemijs_alusbruveris_107512646908626 rakstīja: Kivlenieku taapat kaa gudi pa AHL nomarines uz benka lidz 25 un izsviedis araa
Tu jau esi izsviests molodchik!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2018-10-25 12:49, pirms 5 gadiem
artemijs_alusbruveris_107512646908626 rakstīja: Ja ko vajg, jautaa!!! es te galvenais
Idiots

  +2 [+] [-]

, 2018-10-25 15:44, pirms 5 gadiem
familyguy rakstīja: Idiots
Jā, galvenais idiots.