Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Rubīns atgriežas ECHL klubā "Growlers"

Rubīns atgriežas ECHL klubā "Growlers"
Sezonas pirmo daļu Kristiāns Rubīns aizvadījis ECHL komandā "Growlers". Foto: Newfoundland Growlers

Amerikas hokeja līgas (AHL) komanda Toronto “Marlies” komandējusi latviešu aizsargu Kristiānu Rubīnu atpakaļ uz ECHL klubu “Growlers”, kurā viņš pavadījis sezonas lielāko daļu.

Pēc 56 spēlēm ar diviem vārtiem un 16 piespēlēm zemākā līmenī, aizsargs debitējis Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas “Maple Leafs” fārklubā “Marlies”. AHL regulārajā turnīrā Rubīns aizvadījis 15 mačus, kuros izcēlies ar trīs piespēlēm un negatīvu lietderību -2. Šonakt “play-off” pirmās kārtas trešajā mačā “Marlies” svinēja uzvaru pār “Americans” ar 3:1 un iekļuva konferences pusfinālā. Šajā sērijā Rubīns piedalījās tikai vienā spēlē, kurā nopelnīja lietderības koeficientu -1.

Arī “Growlers” iekļuva izslēgšanas maču nākamajā kārtā, un Rubīns komandu papildinājis tieši pirms otrās kārtas, kas sāksies naktī uz 28. aprīli.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/NLGrowlers/stat...