Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Cibuļskis un Džeriņš izcīna septīto spēli sērijā, Tomam Andersonam beigušās pārspēles NLA

Agris Suveizda

Cibuļskis un Džeriņš izcīna septīto spēli sērijā, Tomam Andersonam beigušās pārspēles NLA
Oskars Cibuļskis (pa labi)
Foto: Stanislav Stouček / mountfieldhk.cz

Eiropas hokeja līgās pie uzvaras tika Oskara Cibuļska un Andra Džeriņa, Toma Andersona un Ervīna Muštukova pārstāvētās komandas.

Čehijas Ekstralīgas regulārās sezonas vicečempione "Mountfield" nodrošinājusi septīto spēli ceturtdaļfinālā pret Liberecas "Bili Tygri", uzvaru izbraukumā izraujot 32 sekundes līdz pamatlaika beigām (2:1) un pārtraucot trīs zaudējumu posmu. Visi trīs vārti tika gūti vairākumā. Oskars Cibuļskis spēlēja 21 minūti un 37 sekundes (0:54 vairākumā un 3:33 mazākumā), bet Andris Džeriņš spēlēja 17 minūtes un 27 sekundes (0:14 vairākumā un 1:39 mazākumā) un uzvarēja 50% iemetienu (8/16). Abiem arī pa izdarītam un bloķētam metienam.

Šveicē sezona noslēgusies Langnavas "Tigers", kas pārspēļu turnīrā ar 2:1 izbraukumā pārspēja "Lausanne". Toms Andersons uz ledus bija 14 minūtes un divas sekundes (1:10 vairākumā un 0:13 mazākumā), nopelnīja divas soda minūtes un negatīvu lietderību -1, izdarīja divus metienus un bloķēja vienu metienu. "Tigers" jau iepriekš bija pārliecinoši garantējusi palikšanu līgā. Ivars Punnenovs pārspēļu turnīrā nepiedalījās.

Lielbritānijas Elites līgā uz rezervistu soliņa palika Ervīns Muštukovs, kura pārstāvētā Šefīldas "Steelers" ar 11:2 sagrāva Edinburgas "Capitals", savukārt Ričarda Birziņa "Fife Flyers" ar 2:5 piekāpās Miltonkeinsas "Lightning".

Izmantotie resursi:
Bílí Tygři Liberec - Mountfield HK, 24.03.2018...
https://www.sihf.ch/de/game-center/...
Elite Ice Hockey League | Pointstreak Stats
Elite Ice Hockey League | Pointstreak Stats

  +1 [+] [-]

, 2018-03-25 10:05, pirms 6 gadiem
SCL vakar zaudēja Lussanai ar 2:1 nevis uzvarēja 👆🏻, taka nemaldiniet cilvēkus ar fake infu 😅😅😅