Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Merzļikinu nomaina zaudējumā Bernei, Spruktam trīs punkti

Rolands Eliņš

Merzļikinu nomaina zaudējumā Bernei, Spruktam trīs punkti
Elvis Merzļikins
Foto: KEYSTONE/GABRIELE PUTZU

Šveices Nacionālās līgas pusfinālā neveiksmi pieredzējis Elvis Merzļikins, kurš pēc trim ielaistiem vārtiem tika nomainīts. Zaudējumus Slovākijas "play-off" pieredzēja arī Artūra Salijas un Jāņa Andersona komandas, kamēr Jānis Sprukts rezultatīvi spēlēja Alpu Hokeja līgas pusfinālā.

Šveices čempionāta pusfinālā Elvis Merzļikins un "Lugano" ar 1:4 šodien zaudēja "Bern", sērijā nokļūstot iedzinējos ar 1:2. Merzļikins nospēlēja mača pirmās 34 minūtes, bet pēc trešajiem ielaistajiem vārtiem tika nomainīts. Elvis atvairīja 23 no 26 pretinieku metieniem, kamēr viņa sekotājs Daniels Mancato tika galā ar 14 no 15 metieniem, kamēr "Lugano" spēlē kopā izdarīja tikai 19 metienus pa "Bern" vārtiem.

Alpu Hokeja līgas pusfināla sērijā Jāņa Sprukta pārstāvētā "Ritten" izvirzījusies vadībā 2:1 pret SGC, šodien to sagraujot ar 7:1. Spruktam šajā sagrāvē tika ieskaitīti uzvaras vārti, jo viņš 12. minūtē guva komandas otros vārtus, bet turpinājumā izcēlās vēl ar divām rezultatīvām piespēlēm, kopā nopelnot trīs punktus. Sprukta komanda izdarīja par 32 metieniem vairāk (51:19), bet vienīgos vārtus pamanījās ielaist vairākumā. Sprukts spēli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1, jo bija laukumā vairākumā ielaistajos vārtos.

Āzijas līgas pusfināla pirmajā spēlē Sergeja Pečuras pārstāvētā "Sakhalin" ar 2:1 papildlaikā pieveica "Ice Bucks". Pečura šoreiz ar punktiem neizcēlās. Tāpat to nedarīja arī Ēriks Ševčenko, kura komanda "Yunost" Baltkrievijas čempionāta pirmajā finālmačā ar 0:2 piekāpās Grodņas "Neman".

Slovākijas līgas ceturtdaļfinālā iespēju pielikt sērijai punktu neizmantoja Artūra Salijas pārstāvētā "Martin", viesos ar 1:3 zaudējot "Kosice". Salija vienīgo vārtu guvumā nepiedalījās, bet viņa komanda sērijā līdz četrām uzvarām saglabā vadību ar 3:2. Tāds pats rezultāts tagad ir arī "Zilina" un Jāņa Andersona pārstāvētās "Zvolen" sērijā, kur šodien Andersona komanda zaudēja ar 1:5.

Bet Somijā cīņu par vietas saglabāšanu "Mestis" līgā turpina Roberta Locāna un Aināra Podziņa pārstāvētā IPK, kas šodien viesos ar 3:1 pieveica "Kettera" ar Rūdoflu Maslovski un Renāru Demiteru sastāvā. Neviens no Latvijas pārstāvjeim ar punktiem neizcēlās, bet IPK spēja atspēlēties pēc jau otrajā minūtē ielaistajiem vārtiem.

     [+] [-]

, 2017-03-25 23:52, pirms 7 gadiem
Negribas.. bet ari gribas lai Merzlikins pabeidz sezonu atrak un ierodas izlase

     [+] [-]

, 2017-03-26 00:04, pirms 7 gadiem
Eliņ,un kā tad nospēlēja Maslovskis un Demiters,Ketteras rindās?

  -2 [+] [-]

, 2017-03-26 01:51, pirms 7 gadiem
goda vārds nezināju, ka Sprukts vēl spēlē... izlases kandidātus vairs nevelk?