Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Kuldam trīs piespēles zaudējumā, Jevpalovs iemet Austrijā, Krēfeldei zaudējums drāmā

Toms Jēkabs Bērziņš
Toms Jēkabs Bērziņš

Kuldam trīs piespēles zaudējumā, Jevpalovs iemet Austrijā, Krēfeldei zaudējums drāmā
Artūrs Kulda (tumšajā formā). Foto: imago images/Zink/Scanpix.ee

Šovakar Vācijas hokeja līgā (DEL) trīs rezultatīvas piespēles izdarīja aizsargs Artūrs Kulda, kurš asistēja visos savas komandas Nirnbergas "Ice Tigers" vārtos 3:4 zaudējumā pret Manheimas "Adler". Tikmēr pie vārtu guvuma tika Ņikita Jevpalovs, kura Dornbirnas "Bulldogs" atspēlējās no 0:3, bet beigās bullīšos tomēr piedzīvoja zaudējumu ar 3:4.

Kulda šosezon pie vārtiem joprojām nav ticis, taču ir atzīmējies ar piecām piespēlēm 13 mačos (0+5). Šīs dienas spēlē Kulda laukumā pavadīja 18 minūtes un 20 sekundes, kuru laikā bez piespēlēm atzīmējās arī ar vienu metienu. 32 gadus vecais aizsargs spēli beidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +2, bet tīģeri joprojām ar 14 punktiem 18 spēlēs ieņem pēdējo vietu Dienvidu konferencē.

Tāpat Vācijā pie piespēles ticis arī Filips Buncis, kura pārstāvētā Krēfeldes "Pinguine" piedzīvoja jau septīto zaudējumu pēc kārtas, pamatīgā drāmā pēcspēles metienos ar 4:5 atzīstot Ķelnes "Haie" pārākumu. Minūti un 15 sekundes pirms pamatlaika beigām Krēfelde vairākumā izvirzījās vadībā, taču ielaida vien 34 sekundes pirms beigām, turpinājumā bullīšos zaudējot. atzīstot Ķelnes "Haie" pārākumu. Buncis asistēja otrajā vārtu guvumā, uzbrucējam šis bija ceturtais rezultativitātes punkts šosezon (1+3). Tikmēr aizsargs Kristofers Bindulis 20 ar pusi minūtēs izpildīja trīs metienus, bet Mārtiņš Karsums nebija pieteikts spēlei. Krēfelde ar deviņiem punktiem 19 spēlēs ir pārliecinoši pēdējā Ziemeļu konferencē.

Austrijas čempionātā Ņikitas Jevpalova un Vitālija Pavlova pārstāvētā Dornbirnas "Bulldogs" pēcspēles metienos ar 3:4 piekāpās Bratislavas "Capitals". Jevpalovs izcēlās ar saviem 14. vārtiem 44 spēlēs. Bez vārtu guvuma, 26 gadus vecais uzbrucējs izpildīja vēl trīs metienus un pabeidza spēli ar -1 lietderības koeficientu, kamēr Pavlovam divi metieni pa vārtiem. Dornbirna ieņem trešo vietu Austrijas līgas apakšējā sešiniekā.

Izmantotie resursi:
https://www.penny-del.org/
https://www.ice.hockey/en/