Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Rubīnam devītais punkts AHL sezonā, Kivleniekam trešās zvaigznes tituls

Rubīnam devītais punkts AHL sezonā, Kivleniekam trešās zvaigznes tituls
Kristiāns Rubīns. Foto: Toronto Marlies

Amerikas hokeja līgā (AHL) 11. zaudējumu pēdējās 13 spēlēs piedzīvojusi aizsarga Kristiāna Rubīna Toronto "Marlies", kas viesos ar 4:5 pagarinājumā atzina vārtsarga Matīsa Edmunda Kivlenieka Klīvlendas "Monsters" pārākumu. Rubīns izcēlās ar rezultatīvu piespēli, kas bija 21 gadus vecā devītais (1+8) punkts sezonā.

"Marlies" pirmajā periodā divreiz ieguva divu vārtu pārsvaru (2:0, 3:1), Rubīnam rezultatīvi asistējot Toronto komandas otro vārtu guvumā. Pēc trešā vārtu zaudējuma "Monsters" vārtos somu Veini Vehvilainenu nomainīja Kivlenieks, kurš turpinājumā atvairīja 29 no 30 pretinieku metieniem, palīdzot komandai atspēlēties un izcīnīt otro uzvaru pēc kārtas.

Klīvlendas komandā ar diviem vārtiem izcēlās Kouls Šērvuds. "Monsters" vakardienas spēlē Toronto vienību pieveica ar 5:2.

"Monsters" ar 44 spēlēs iekrātiem 44 punktiem ieņem 13. vietu Austrumu konferencē, bet "Marlies" ar 47 punktiem 43 spēlēs ir 11. pozīcijā Austrumos.

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/stats/game-cente...


, 2020-01-25 23:24, pirms 4 gadiem
Nu jacer, ka mēnesis NHL būs puisim iedevis pārliecību un gan jau trenini ar CBJ vārtsargu treneri ar kaut ko ir devuši.
, 2020-01-25 23:40, pirms 4 gadiem
->Edgars
Un kā vēl iedevis. Pirmā NHL spēle, pirmā uzvara, un tas viss Madison SG
, 2020-01-26 07:58, pirms 4 gadiem
Šobrīd Matīss ir uz viłńa, žēl, ka tagad pauze būs tāda garāka bez spēlēm
Patlaban ir izkonkurējis Vehvilainenu uz doto momentu
, 2020-01-26 09:21, pirms 4 gadiem
Balceram arī kārtējie vārti
Kārlis Čukste pēc vārtu guvuma. Foto: Jens Carlsson/Bildbyrån
2

Čukstem divu minūšu laikā izšķirošs 1+1 "Allsvenskan" otrajā finālcīņā

Zviedrijas "Allsvenskan" hokeja līgas otrajā finālspēlē galvenā varoņa lomā izvirījās latviešu aizsargs Kārlis Čukste, kurš trešās trešdaļas pirmajās sešās minūtēs rezultatīvi piespēlēja un guva savus pirmos vārtus kluba rindās, palīdzot Jēvles "Brynäs" atspēlēties un ar 2:1 pieveikt Stokholmas "Djurgården".
Foto: North Bay Battalion
37

Vilmanim spožākā spēle izslēgšanas turnīrā: 3+1 un Nortbeja sasniedz pusfinālu

Ontārio Hokeja līgas (OHL) izslēgšanas turnīra labāko četrinieku pārliecinoši sasniegusi Nortbejas "Battalion", kuras ceturto panākumu tikpat spēlēs pār Sadberijas "Wolves" ar trim vārtu guvumiem un rezultatīvu piespēli kaldināja Sandis Vilmanis.
Mārtiņš Dzierkals. Foto: Skellefteå AIK
11

Dzierkalam uzvaras ripa pusfināla septītajā kaujā, Lozanna atgūst paritāti finālsērijā

Zviedrijas hokeja meistarsacīkšu finālu sasniegusi arī "Skellefteå", izšķirošajā cīņā pusfināla sērijā ar 4:1 pārspējot Gēteborgas "Frölunda". Savu roku panākumā pielika Mārtiņš Dzierkals, kurš desmitajā minūtē panāca 2:1.