Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Freibergam vārti zaudējumā Čehijā, latvieši rezultatīvi Francijas kausa 1/16 finālā

Freibergam vārti zaudējumā Čehijā, latvieši rezultatīvi Francijas kausa 1/16 finālā
Ralfs Freibergs. Foto: Zlin Press/Jiří Zaňát

Šovakar ar vārtu guvumu Čehijas Ekstralīgā izcēlies Ralfs Freibergs, tikmēr Francijas kausā ar rezultativitāti izcēlušies vairāki latviešu hokejisti.

Ar otro vārtu guvumu sezonā Čehijas Ekstralīgas spēlē izcēlies Ralfs Freibergs, taču tas neglāba viņa un Edgara Kuldas pārstāvēto "Aukro Berani" no zaudējuma pēcspēles metienos pret "Kometa" ar 3:2. Frebergs laukumā pavadīja pārliecinoši lielāko laiku komandā, 27:34 minūtes (6:10 vairākumā, 1:28 mazākumā), guva komandas otros vārtus un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu. Tikmēr Kuldam 16:43 minūtēs viens zaudēts iemetiens un negatīvs lietderības koeficients -1.

Tikmēr Francijas kausa 1/16 finālā atlikušās spēles aizvadīja latviešu pārstāvētās komandas. Roberta Jekimova divas vārti un divas rezultatīvas piespēles, kā arī Elvija Biezā divas piespēles sekmēja "Gap" uzvaru pret "Morzine-Avoriaz" ar 7:4. Savukārt Artūrs Mickēvičs ar rezultatīvu piespēli palīdzēja "Lyon" pārspēt "Grenoble" ar 2:1. Martins Lavrovs palika bez rezultativitātes punktiem.

Izmantotie resursi:
Hokej.cz - web českého hokeje
https://www.liguemagnus.com/