Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Siksna un Pečura piespēlē, Ķēniņam zaudējums bullīšos

Siksna un Pečura piespēlē, Ķēniņam zaudējums bullīšos
Edgars Siksna
Foto: saryarka-hc.kz

Pie rezultatīvas piespēles šovakar tika latviešu aizsargs Edgars Siksna un uzbrucējs Sergejs Pečura.

Šveices augstākajā līgā bullīšos zaudēja Cīrihes "Lions", kas savā laukumā piekāpās "Bern" (2:3). Ronalds Ķēniņš laukumā bija 12 minūtes un 31 sekundi, spēlējot tikai vienādos sastāvos, izdarīja divus metienus pa vārtiem un spēli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Krievijas Augstākajā līgā otro punktu sezonā nopelnīja Edgars Siksna, kurš 22. minūtē asistēja trešajā vārtu guvumā (3:0) un palīdzēja Karagandas "Saryarka" mājās sagraut "Zauralye" (7:1) un saglabāt līderpozīcijas. Siksna spēlēja trešajā aizsargu pārī, bija laukumā 13 minūtes un 30 sekundes un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +3. Šosezon Siksnam 16 spēles, divas rezultatīvas piespēles, pozitīvs lietderības koeficients +4 un astoņas soda minūtes.

Citā spēlē Voroņežas "Buran" savā laukumā ar 6:4 pārspēja Penzas "Dizel", taču ar deviņiem punktiem 18 mačos joprojām ieņem pēdējo vietu. Rolands Gritāns spēlēja trešajā aizsargu pārī, laukumā bija 16 minūtes un 46 sekundes un spēli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Āzijas Hokeja līgā ar rezultatīvu piespēli atzīmējās Sergejs Pečura, kurš 24. minūtē asistēja "Sakhalin" vienīgo vārtu guvumā pret "Cranes" (1:0). Austrijas atklātajā čempionātā Ļubļanas "Olimpija" 312 skatītāju klātbūtnē zaudēja Dornbirnas "Bulldogs" (2:3). Kristaps Bazevičs spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu. "Olimpija" ar septiņiem punktiem 14 spēlēs ieņem pēdējo vietu.

Izmantotie resursi:
vhlru.ru
vhlru.ru
2016.10.24 SAKHALIN vs CRANES | GAME RESULT |...
erstebankliga.at
Game | Swiss Ice Hockey Federation


, 2016-10-24 23:32, pirms 7 gadiem
Var pierakstīt,ka Cīrihe zaudēja ar 2:3,ja nu kādam interesē.
, 2016-10-24 23:37, pirms 7 gadiem
Nebiju pasekojis Olimpijas spēļu apmeklētībai, tāpēc nepatīkams pārsteigums, ka tik maz skatītāju. Interesanti, vai Olimpijai regulāri ir bijusi zema apmeklētība, vai arī to ietekmējusi komandas pēdējā vieta tabulā?
, 2016-10-24 23:57, pirms 7 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Nebiju pasekojis Olimpijas spēļu apmeklētībai, tāpēc nepatīkams pārsteigums, ka tik maz skatītāju. Interesanti, vai Olimpijai regulāri ir bijusi zema apmeklētība, vai arī to ietekmējusi komandas pēdējā vieta tabulā?
interesanta dinamika (Olimpijas mājas spēļu apmeklējums):
14.10 - 811 skatītāji
18.10 - 855 skatītāji
23.10 - 500 skatītāji
24.10 - 312 skatītāji
, 2016-10-25 00:02, pirms 7 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Nebiju pasekojis Olimpijas spēļu apmeklētībai, tāpēc nepatīkams pārsteigums, ka tik maz skatītāju. Interesanti, vai Olimpijai regulāri ir bijusi zema apmeklētība, vai arī to ietekmējusi komandas pēdējā vieta tabulā?
bet nu vidēji iepriekšējās sezonās šādi cipari (ap 600) Ļubļanā arī grozās
, 2016-10-25 00:07, pirms 7 gadiem
Abrags rakstīja: bet nu vidēji iepriekšējās sezonās šādi cipari (ap 600) Ļubļanā arī grozās
Skaidrs, paldies par info. Tagad zināšu, jo nebiju domājis, ka uz pieklājīga līmeņa hokeja līgu nāk tik maz tautas Slovēnijā.
, 2016-10-25 07:55, pirms 7 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Skaidrs, paldies par info. Tagad zināšu, jo nebiju domājis, ka uz pieklājīga līmeņa hokeja līgu nāk tik maz tautas Slovēnijā.
Slovēnijas hoķim ir jau pāris gadus palielas finanšu problēmas, pieļauju, ka šīs ir sekas.. kādreiz šiem bija arī otra komanda no Jeseņices, bet metalurgu krīze (zemas tērauda cenas visā pasaulē) visā Eiropā un tā komanda jau pāris gadus jau neeksistē
, 2016-10-25 08:20, pirms 7 gadiem
Edgars rakstīja: Slovēnijas hoķim ir jau pāris gadus palielas finanšu problēmas, pieļauju, ka šīs ir sekas.. kādreiz šiem bija arī otra komanda no Jeseņices, bet metalurgu krīze (zemas tērauda cenas visā pasaulē) visā Eiropā un tā komanda jau pāris gadus jau neeksistē
nemuldi Jesenices komanda visu laiku eksistē un spēlē, iepriekš Interlīgā, tagad Alpu līgā un atrodas pirmajā vietā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-10-25 10:36, pirms 7 gadiem
zaipis rakstīja: nemuldi Jesenices komanda visu laiku eksistē un spēlē, iepriekš Interlīgā, tagad Alpu līgā un atrodas pirmajā vietā!
Ja gribam būt precīzi, tad bankrotēja Acroni Jesenice. Tagad ir cita komanda.

P.S. var vilkt zināmas paralēles ar LM un HK Liepāja
, 2016-10-25 14:15, pirms 7 gadiem
zaipis rakstīja: nemuldi Jesenices komanda visu laiku eksistē un spēlē, iepriekš Interlīgā, tagad Alpu līgā un atrodas pirmajā vietā!
starp citu Jesenicē vidējais apmeklējums šosezon ir +/- 650 skatītāji uz vienu spēli, apmēram tāpat kā Ļubļanā.
Rodrigo Ābols. Foto: Rögle BK

Ābols pārtver ripu un piespēlē, kolēģis iemet vienīgo ripu "Rögle" uzvarā finālcīņā

Zviedrijas augstākās hokeja līgas (SHL) finālsērijā otro no divām pirmajām izbraukuma cīņām uzvarējusi Engelholmas "Rögle", kura "Skellefteå" komandai reabilitējās (1:0) par zaudējumu sestdien.
Jaromīrs Jāgrs. Foto: Josef Poláček/Rytíři Kladno
3

Jāgram piederošā "Rytíři" trešo gadu pēc kārtas iztur Ekstralīgas kvalifikāciju

Piektajā Čehijas hokeja Ekstralīgas kvalifikācijas turnīrā pēc kārtas piedalījās Kladno "Rytíři", trešo gadu pēc kārtas pārliecinoši uzvarot sērijā. Čehu hokeja leģendai Jaromīram Jāgram piederošais klubs šovakar Brno atspēlējās un pieveica (4:3) Vsetīnas "Robe", sērijā uzvarot ar 4-0.
Kristers Gudļevskis. Foto: AFP/Scanpix

Gudļevskis arī šogad rīko specializētu nometni Latvijas jaunajiem vārtsargiem

Vācijas DEL līgas labākais vārtsargs un PČ bronzas medaļnieks Latvijas izlases sastāvā Kristers Gudļevskis šovasar Volvo SC ledus hallē no 13. līdz 19. jūnijam rīko specializēto vārtsargu nometni Latvijas jaunajiem hokejistiem.