Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bajaruns pievienojas Slovākijas klubam "Zvolen"

Bajaruns pievienojas Slovākijas klubam "Zvolen"
Lauris Bajaruns
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas hokeja uzbrucējs Lauris Bajaruns uz vienu sezonu noslēdzis līgumu ar Slovākijas klubu HKM "Zvolen", kurā pagājušajā sezonā spēlēja aizsargi Jānis Andersons un Renārs Demiters.

27 gadus vecais Lauris Bajaruns lielāko daļu pagājušās sezonas pavadīja Slovākijas komandā "Poprad", bet neilgi pirms izslēgšanas spēlēm pievienojās Georgijam Pujacam "Banska Bystrica" komandā. Kopumā pagājušajā sezonā Bajaruns 53 regulārā čempionāta spēlēs izcēlās ar astoņiem gūtiem vārtiem un 12 rezultatīvām piespēlēm, bet astoņās play-off spēlēs viņš palika bez punktiem.

Iepriekš Bajaruns ir spēlējis Dānijas un Čehijas klubos, kā arī "Liepājas metalurgā", "Latgalē" un LSPA/"Rīgā". Latvijas izlases kreklā viņš ir piedalījies 2015. gada pasaules čempionātā, kurā piecos mačos palika bez rezultativitātes punktiem.

Pagājušajā sezonā Andersona un Demitera pārstāvēta "Zvolen" komanda aizkļuva līdz Slovākijas čempionāta pusfinālam, kur septiņu spēļu sērijā piekāpās "Nitra" hokejistiem, bet Bajaruns un Pujacs "Banska Bystrica" sastāvā kļuva par vicečempioniem.

Izmantotie resursi:
sport.aktuality.sk