Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Galviņa klubs cer, ka šosezon tā sastāvā spēlēs Jaromīrs Jāgrs

Rolands Eliņš

Galviņa klubs cer, ka šosezon tā sastāvā spēlēs Jaromīrs Jāgrs
Jaromīrs Jāgrs. Foto: Kladno Rytiri

Čehijas hokeja kluba „Ocelari Trinec” sporta direktors Jans Petereks vietējiem medijiem izteicis cerību, ka beidzot izdosies vienoties ar hokeja leģendu Jaromīru Jāgru par viņa spēlēšanu šajā komandā. 48 gadus vecais Jāgrs vēl nav izlēmis par karjeras turpināšanu.

„Man ir ļoti žēl, ka Jaromīram tā arī vēl nav sanācis uzspēlēt mūsu komandā,” intervijā Čehijas TV sacīja Jans Petereks. „Par šādu iespēju bija diskusijas pirms diviem gadiem, kad viņš atgriezās no Ziemeļamerikas, un bija runāts, ka viņš varētu pārmaiņas spēlēt savā klubā pirmajā līgā un augstākajā līgā pie mums, taču toreiz viņš nebija ar perfektu veselību, jo iepriekš bija guvis savainojumu.”

Aizvadītajā sezonā šāda iespēja vairs nebija aktuāla, jo Jāgra komanda „Kladno” spēlēja augstākajā līgā, taču „Trinec” fani Jāgru tik un tā savā arēnā neredzēja, jo viņš mačus pret šo komandu izbraukumā izlaida. Tagad „Kladno” atgriezusies Čehijas pirmajā līgā, un „Trinec” sporta direktors cer, ka nākamajā sezonā Jāgrs tomēr uzspēlēs „Trinec” sastāvā.

„Mēs ceram, ka Jāgrs būs mūsu komandā, varbūt šosezon beidzot izdosies to nokārtot,” sacīja Petereks, kura vadītajā komandā šosezon spēlēja arī latviešu aizsargs Guntis Galviņš, ar kuru pagarināts līgums arī uz nākamo sezonu.

Jāgrs savas prasmes „Kladno” sastāvā apliecināja ar 29 gūtiem punktiem 38 Čehijas augstākās līgas spēlēs. Jāgrs pagaidām gan vēl nav devis skaidru signālu, ka plāno turpināt spēlēt hokeju augstākajā līmenī arī nākamajā gadā, kas viņam būtu 32. sezona profesionālajā hokejā.

Izmantotie resursi:
https://hokej.cz/jagr-v-trinci-mozn...

     [+] [-]

, 2020-05-24 21:20, pirms 4 gadiem
es domāju, ka Jāgrs spēlēs pats savā klubā nevis Galviņa klubā