Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Dzierkala komanda grauj un panāk 3-0 AHL pusfinālā

Rolands Eliņš

Dzierkala komanda grauj un panāk 3-0 AHL pusfinālā
Mārtiņš Dzierkals
Foto: Christian Bonin/Solar Bears

Amerikas Hokeja līgas pusfinālā Mārtiņa Dzierkala pārstāvētā komanda Toronto „Marlies” ar 5:0 sagrāva „Phantoms”, sperot ļoti platu soli pretī iekļūšanai AHL finālā, jo rezultāts sērijā kļuvis 3-0. Dzierkals spēlei pieteikts nebija.

Mārtiņš Dzierkals uz „Marlies” tika izsaukts pēc ECHL sezonas beigām kopā ar vairākiem citiem jaunajiem spēlētājiem, lai nodrošinātu komandu ar rezerves iespējām neparedzētu apstākļu gadījumā. Toronto komandai pagaidām ārkārtas situācija nav bijusi, un Dzierkals vēl nevienā AHL „play-off” mačā pieteikts nav bijis.

Taču viņa komanda ir nonākusi ļoti tuvu tam, lai spēlētu AHL finālā. Pusfinālsērijas trešajā spēlē „Marlies” viesos sagrāva savus pretiniekus ar 5:0, panākot sērijā 3-0. Iepriekšējās divās spēlēs pret „Phantoms” Toronto pārsvars gan bija krietni mazāks, savā laukumā uzvarot ar 4:3 un pēc tam papildlaikā ar 3:2. Kopumā regulārās sezonas uzvarētāja Toronto uzvarējusi jau astoņās „play-off” spēlēs pēc kārtas.

Arī otrā AHL pusfinālā rezultāts ir 3-0. Par to parūpējusies Teksasas „Stars”, pagaidām dominējot sērijā pret Rokfordas „IceHogs”.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com | The American Hockey League | The...

     [+] [-]

, 2018-05-24 10:24, pirms 6 gadiem
Komentos un twiteros pč laikā visādi ērmi šamo piesauca jau kā esošu izlases vilcēju

  +1 [+] [-]

, 2018-05-24 10:32, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: Komentos un twiteros pč laikā visādi ērmi šamo piesauca jau kā esošu izlases vilcēju
pavasara fani
viņi izlien kā maija vaboles uz pč, lai dāvātu pērles, par ko pasmieties, tad pazūd līdz nākamajam gadam
skumji bez viņiem te