Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

A. Ozoliņa pārstāvētā "Lada" pagarina līgumu ar Barkovu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

A. Ozoliņa pārstāvētā "Lada" pagarina līgumu ar Barkovu
Aleksandrs Barkovs. Foto: hclada.ru

Krievijas Augstākās līgas klubs Toljati "Lada" paziņojis, ka par galveno treneri kļuvis Aleksandrs Barkovs vecākais. Iepriekš viņš bija vecākā trenera amatā. Viņa dēls ir Nacionālās hokeja līgas kluba Floridas "Panthers" un Somijas izlases uzbrucējs.

Toljati "Lada" rindās pēdējās divas sezonas pavadījis 31 gadu vecais latviešu centra uzbrucējs Artūrs Ozoliņš. Šajā sezonā viņš piedalījās 46 spēlēs, kurās guva 12 vārtus un sakrāja 28 punktus, būdams ceturtais rezultatīvākais spēlētājs komandā.

"Lada" sasniedza izslēgšanas spēles, bet pirmajā kārtā piedzīvoja zaudējumu. Aleksandrs Barkovs par komandas vecāko treneri kļuva janvāra otrajā pusē, bet tagad viņš apstiprināts galvenā trenera amatā. Pirms tam viņš bija Jaunatnes hokeja līgā spēlējošās Ķīnas komandas "ORG Junior" galvenais treneris.

Viņa dēls Aleksandrs Barkovs ir Floridas "Panthers" kapteinis un vadošais centra uzbrucējs. Šajā sezonā viņa kontā 66 mačos ir 62 punkti.

Izmantotie resursi:
https://hclada.ru/news/lada/aleksan...