Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Vītoliņš: "Izskatu vairākus piedāvājumus. Iespējams, atkal trenēšu kopā ar Znaroku"

Vītoliņš: "Izskatu vairākus piedāvājumus. Iespējams, atkal trenēšu kopā ar Znaroku"
Harijs Vītoliņš un Oļegs Znaroks. Foto: TASS/Scanpix

Kamēr Latvijas izlase gatavojas 2019. gada pasaules čempionātam, tās bijušais kapteinis un treneris Harijs Vītoliņš ir jaunas komandas meklējumos. Speciālists neizslēdz iespēju, ka atkal sastrādāsies ar Oļegu Znaroku.

"Ja runājam par manu nākotni, tad pašlaik izskatu vairākas iespējas un piedāvājumus. Pastāv iespēja, ka atkal trenēšu kopā ar Oļegu Znaroku, ar kuru kopā esmu strādājis gadiem ilgi. Taču vēl nekas nav parakstīts," skaidroja 50 gadus vecais Vītoliņš.

Vītoliņš pagājušā gada 20. decembrī kļuva par slavenā Šveices kluba "Davos" galveno treneri un pēc tam palīdzēja komandai nosargāt vietu spēcīgākajā līgā. Vītoliņš amatā stājās pēc tam, kad aizgāja 22 gadus klubu vadījušais Arno Del Kurto. Savukārt latviešu speciālists komandā pabija tikai pāris mēnešus, pēc sezonas norādot, ka Davosā nepaliks.

Protams, kā reālākais scenārijs tika minēts, ka Vītoliņš atkal apvienos spēkus ar Znaroku. Viņi kopā strādājuši vairāk nekā desmit gadus, šajā laikā izcīnot trīs Gagarina kausus, 2014. gada pasaules čempionāta zeltu un 2018. gada olimpisko spēļu zeltu.

Znaroka sakarā bieži piesaukts Kontinentālās hokeja līgas klubs Maskavas "Spartak", kurā aizvadītajā sezonā spēlēja Kaspars Daugaviņš un Mārtiņš Karsums.

Izmantotie resursi:
https://swisshockeynews.ch/index.ph...


, 2019-04-24 14:57, pirms 5 gadiem
Nu protams,ka trenēsi kopā ar Znaroku!Kam bija vajadzīga tā tukšā muldēšana!Bez Znaroka viņš nespēj neko!
, 2019-04-24 14:59, pirms 5 gadiem
Kazahiem nevajadzetu maksat naudu Kanadieshiem lai spele parstav vinju izlasi bet ja jau ir tads pikjis panjemt Znaroku ar Vitolinju pa treneriem,specigakais tandeems Eiropa!,Pa cik ceret un patrioti Latvijas vinji isti nav un strada tik par kartigu samaksu tad tiem vinji butu ista atslega uz nakotni!
, 2019-04-24 15:07, pirms 5 gadiem
Haha! Nevis "iespējams", bet "visticamāk". Aiz Znaroka muguras tomēr drošāk un stabilāk.
, 2019-04-24 15:18, pirms 5 gadiem
Harka molodčiks! Labi, ka nepalika Šveicē!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2019-04-24 15:38, pirms 5 gadiem
Tad jau viss skaidrs. Nākamie čempioni "Spartak"!
, 2019-04-24 18:49, pirms 5 gadiem
Harijs vienmeer buus Znaroka eena ... a Znarokam vinju vajag vairaak nekaa Viitolinjam Znaroku ... bet atteikt nespeej jo kaa krievi saka - fašistskaja podstķilka ...
Rainers Rullers. Foto: Rosenau Photography

Rulleram 1+1, Vilmanis play-off iesāk ar diviem punktiem, Ločmelis noslēdz NCAA sezonu

Šonakt jauniešu hokeja līgās Ziemeļamerikā pa diviem rezultativitātes punktiem nopelnīja uzbrucēji Rainers Rullers un Sandis Vilmanis, savukārt Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) izslēgšanas turnīra astotdaļfinālā zaudēja pasaules meistarsacīkšu medaļnieka Dana Ločmeļa komanda.
4

Klausītava | Devītnieks: Kauslis no naktskluba, Skudras bļaušana ausī. Renārs Krastenbergs

Bērnības mīļākais ēdiens – makaroni ar sieru un kečupu. 17 stundas autobusā cauri Amerikai. Treneris, pie kura negribējās iet uz halli – atkal vajadzēs klausīties lamāšanu. Komanda, kas padevās. Kauslis, kurš ieradās ar miskastes maisu rokās. Hokeja podkāsts Devītnieks apaļajā izlaidumā ciemos aicināja Latvijas izlases hokejistu, kurš piedalījies Pekinas olimpiskajās spēlēs un trīs pasaules čempionātos – uzbrucējs Renārs Krastenbergs.Paldies par atbalstu Venden, EHR, Balcia apdrošināšana
"Skellefteå" hokejisti. Foto: Skellefteå AIK

Zviedrijas līgas pusfinālā arī Dzierkala "Skellefteå", Batņas "Jukurit" iekrampējas sērijā

Zviedrijas hokeja līgas (SHL) pusfinālu sasniedza "Skellefteå", ceturtdaļfināla sērijas ceturtajā cīņā izbraukumā ar 2:0 pieveicot "Linköping".