Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jevpalovam skaists vārtu guvums AHL "Rocket" panākumā

Jevpalovam skaists vārtu guvums AHL "Rocket" panākumā
Ņikita Jevpalovs (nr. 11). Foto: http://www.habsworld.net

Uzbrucējs Ņikita Jevpalovs bija precīzs AHL mačā, bet viņa "Rocket" papildlaikā tika galā ar "Thunderbird" - 3:2. Rezultatīvs bija arī Roberts Bļugers, kas neglāba viņa komandu no zaudējuma USHL spēlē.

Amerikas hokeja līgā (AHL) Ņikita Jevpalovs atzīmējās ar 11. vārtu guvumu šosezon, palīdzot „Rocket” apspēlēt „Thunderbirds” – 3:2 papildlaikā. Latvijas uzbrucējs bija precīzs otrās trešdaļas beigās, gūstot pirmos vārtus savas komandas labā – pēc uzvarētā iemetiena Jevpalovs saņema ripu no partnera, nogādāja to līdz uzbrukuma zonai, apspēlēja aizsargu un ar precīzu metienu pārspēja vārtsargu.

VIDEO: Jevpalovs skaisti iemet AHL mačā

„Rocket” izcīnījusi 68 punktus 67 spēlēs, un no „play-off” zonas atpaliek par sešiem punktiem.

„Marlies” ar 2:5 zaudēja „Americans”. Kristiāns Rubīns vienu reizi meta pa vārtiem, un spēli noslēdza ar -1. Septiņos mačos aizsargs atzīmējies ar vienu piespēli. Ar 80 punktiem 67 spēlēs „Marlies” ieņem trešo vietu Ziemeļu divīzijā

„Monsters” ar 5:2 sakāva „Bears”. Latviešu vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks tika iekļauts pieteikumā, taču visu spēli nosēdēja uz rezervistu soliņa, kamēr viņa komandas biedrs atvairīja 33 no 35 metieniem. Kivleniekam tā ir atgriešanas AHL pēc astoņiem mačiem ECHL, kur viņš aizvadījis astoņus mačus, vidēji atvairījis 92,3% metienu un vidēji ielaidis 2,71 vārtus.

AHL posms sezonas sākumā nav bijis tik veiksmīgs vārtsargam, kurš astoņās spēlēs ticis galā ar 87,3% metienu, bet vidēji ielaidis 3,71 vārtus. „Monsters” ir Ziemeļu divīzijas piektā komanda, no ceturtās pozīcijas to šķir divi punkti, turklāt, Klivlendai ir divas spēles rezervē.

ECHL Renāra Krastenbega „Nailers” ar 2:3 piekāpās „Wings”. Latviešu uzbrucējam tā bija neveiksmīga spēle, jo viņš nebija rezultatīvs, bet maču noslēdza ar negatīvu lietderību -2. Arī sezonas koeficients Krastenbergam nav tas labākais – mīnus 15, toties ar rezultativitāti viss ir kārtībā – 41 (17+24) punkti 57 spēlēs.

Lai gan „Nailers” ieņem pēdējo vietu savā divīzijā, no ceturtās, pēdējās „play-off” pozīciju komanda atpaliek par sešiem punktiem.

Savienoto valstu hokeja līgā (USHL) zaudējumus piedzīvoja abas latviešu hokejistu pārstāvētās vienības. Roberta Bļugers vārtu guvums nepalīdzēja „Capitols” izvairīties no neveiksmes pret „Gamblers” ar 3:4, uzbrucējam atzīmējoties sesto reizi šosezon, bet Verners Egle „Fightning Saints” spēli pret „Storm” (2:4) pabeidza ar -1.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com | The American Hockey League | The...
ECHL
USHL

  +2 [+] [-]

, 2019-03-24 08:40, pirms 5 gadiem
Dinamo pat aiz Batnas atsedinaja

  +1 [+] [-]

, 2019-03-24 09:32, pirms 5 gadiem
Cerams, ka pēc labas sezonas atradīs vietu sev kādā DEL klubā

  -1 [+] [-]

, 2019-03-24 12:05, pirms 5 gadiem
Jāturpina ahl, Šveicē vai KHL. Vēl jau jauns

     [+] [-]

, 2019-03-26 18:35, pirms 5 gadiem
Sochi rakstīja: Jāturpina ahl, Šveicē vai KHL. Vēl jau jauns
KHL jau no nē