Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bičevskis iemet Čehijā, Krastenbergam vārti Austrijā, Vīgneram dublis Francijā

Rolands Eliņš

Bičevskis iemet Čehijā, Krastenbergam vārti Austrijā, Vīgneram dublis Francijā
Māris Bičevskis (no kreisās) kopā ar komandas biedriem svin vārtu guvumu. Foto: bkboleslav.cz

Ar rezultatīvu spēli Čehijā šovakar izcēlās Māris Bičevskis, kamēr Austrijā pie vārtu guvuma tika Renārs Krastenbergs. Savukārt Šveicē Ivara Punnenova 35 atvairītie metieni no 37 neglāba viņa komandu no zaudējuma, bet Francijā graujošu komandas uzvaru veicināja divi Ronalda Vīgnera vārti.

Čehijas čempionātā ar vārtu guvumu izcēlās Māris Bičevskis, kura pārstāvētā "Mlada Boleslav" ar 2:3 piekāpās "Vitkovice", kuras pirmajā maiņā spēlēja Guntis Galviņš. Bičevskis vārtus guva spēles trešajā periodā, tobrīd panākot neizšķirtu 2:2. Bičevskis laukumā pavadīja 21:16 minūtes, kurās tika pie pozitīvas lietderības koeficienta +1. Tikmēr Galviņam 20 nospēlētajās minūtēs -1, taču gūta ceturtā uzvara pēc kārtas. "Mlada Boleslav" kopvērtējumā gan ir krietni augstāk un saglabā trešo vietu čempionātā.

Pie uzvaras Čehijā tika "Litvinov" vienība ar Uvi Balinski un Oskaru Cibuļski pirmajā maiņā – tika izcīnīts panākums 2:1 pret "Olomouc". Cibuļskis maču pabeidza ar četrām soda minūtēm, un abiem Latvijas spēlētājiem bija neitrāls lietderības koeficients. Uzvara arī Ralfam Freibergam, kura pārstāvētā "Trinec" ar 3:2 pārspēja "Zlin". Freibergs laukumā pavadīja 19:27 minūtes un palika ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Zviedrijas čempionātā uzvaru guva Rodrigo Ābola pārstāvētā "Orebro", kas ar minimālo rezultātu 1:0 pārspēja "Djugardens", paceļoties uz piekto vietu tabulā. Vienīgie vārti tika gūti spēles 13. minūtē. Ābols laukumā pavadīja 18:47 minūtes un palika ar neitrālu lietderības koeficientu, kā arī spēles statistikā atzīmējās ar vienu spēka paņēmienu. Ābola komandā visus 32 pretinieku metienus atvairīja bijušais NHL vārtsargs Jonass Enrots.

Austrijas hokeja līgā zaudējumu piedzīvoja Ginta Meijas, Oskara Bārtuļa un Zinta Naura Zuševica pārstāvētā "Black Wings" komanda, kas ar 2:5 piekāpās "Innsbruck". Latvijas spēlētāji ar punktiem neizcēlās, kamēr viņu pretinieki guva pirmo uzvaru pamatlaikā Austrijas līgas apakšējā grupā.

Citā šīs grupas spēlē pie vārtu guvuma tika Renārs Krastenbergs, taču viņa pārstāvētā "Villach" ar 2:4 piekāpās grupas līderei Grācas "99ers". Latvijas uzbrucējs vārtus guva pirmā perioda pēdējā minūtē.

Francijas čempionātā ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Rolands Vīgners, kurš palīdzēja savai līgas līderei "Rouen" pārspēt "Cergy-Pontoise" komandu - 7:2. Vīgners 13 spēlēs izcēlies ar deviņiem vārtiem, bet viņa pārstāvētā 'Dragons" vienība ar 37 punktiem 13 spēlēs ieņem pārliecinošu pirmo vietu līgā

Šveices čempionātā Denisa Smirnova un Sanda Smona pārstāvētā Ženēvas "Servette" ar 3:4 piekāpās "Zug". Abi Latvijas spēlētāji laukumā pavadīja mazāk nekā septiņas minūtes un palika ar neitrālu lietderības koeficientu. Tikmēr "Lausanne" sastāvā Ronalds Ķēniņš palīdzēja savai komandai ar 4:1 apspēlēt "Biel-Bienne". Ķēniņš nospēlēja 16:37 minūtes, kurās tika pie divām soda minūtēm.

Zaudējumu nācās ciest Ivaram Punnenovam, kurš "Tigers" sastāvā atvairīja 35 no 37 pretinieku metieniem. Viņa komanda ar 1:3 piekāpās "Davos", pretiniekiem pēdējos vārtos gūstot brīdī, kad Punnenovs bija devis vietu laukumā papildu uzbrucējam. Savukārt abus pārējos vārtus Punnenovs ielaida spēles pirmajās 12 minūtēs.

Visbeidzot Krievijas augstākajā līgā otro uzvaru izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā izcīnīja Edgara Kuldas un Eduarda Jansona pārstāvētā "Metallurg", kas ar 6:2 otro dienu pēc kārtas pieveica "Zvezda". Jansons otro dienu pēc kārtas nebija pieteikts spēlei, bet Kulda ar punktiem neizcēlās.

     [+] [-]

, 2021-02-24 07:20, pirms 3 gadiem
Tāds arī vēl spēlē?