Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Sprukts debitē NLA, Raitums - Austrijā

Sprukts debitē NLA, Raitums - Austrijā
Jānis Sprukts šodien debitēja Šveices NLA čempionātā

Šodien dažādu valstu čempionātos spēles aizvadīja Latvijas hokejisti un viņu pārstāvētie klubi. Debiju Šveices NLA piedzīvoja Jānis Sprukts, bet Austrijas "Inter National league" debitēja vārtsargs Mārtiņš Raitums.

Šveices NLA čempionātā šodien debitēja Jānis Sprukts, kura pārstāvētā "Fribourg-Gotteron" ar 7:3 uzveica "Biel" vienību. Debijas spēli Spurkts aizvadīja komandas ceturtajā virknējumā, ar rezultativitāti neizceļoties, bet nopelnot negatīvu lietderības koeficientu -1 . Ar Ivaru Punnenovu vārtos uzvaru šodien izcīnīja Rapersvilas "Lakers", kas ar 5:2 uzveica "Davos" vienību. Punnenovs atvairīja 14 no 16 pretinieku metieniem.

Austrijas "Inter National league" (pēc spēka ir 2. līga) uzvaru izcīnija latviešu trio pārstāvētā "Lustenau", kas ar 6:3 uzveica "Jesenice" vienību. Komandas vārtos šodien debitēja Mārtiņš Raitums, kurš atvairot 36 no 39 pretinieku metieniem kaldināja komandas uzvaru. "Lustenau" pirmajā maiņā darbojās Andris Siksnis un Mārtiņš Oskars Freimanis. Siksnim šajā spēlē rezultatīva piespēle un divas soda minūtes, bet Freimanis statistikā neatzīmējās.

Šveices NLB čempionātā uzvaru izbraukumā izcīnija Maksima Širokova pārstāvētā „Red Ice”, kas ar 3:1 uzveica "Olten" vienību. Širokovs spēlēja komandas otrajā aizsargu pārī, statistikas ailēs neatzīmējoties. Citā mačā Toma Andersona pārstāvētā "Thurgau" ar rezultātu 6:4 uzveica "GCK Lions" vienību. Andersons, kurš spēlēja komandas trešajā virknējumā, atzīmējās ar vārtu guvumu un sešām soda minūtēm.

Norvēģijas "GET-Ligaen" uzvaru izcīnija Rūdolfa Balcera pārstāvētā "Oilers", kura ar rezultātu 2:1 uzveica Maksima Ponomarenko "Lorenskog" vienību. Balcers, kurš spēli aizvadīja otrajā uzbrucēju trijniekā, protokolā atzīmējās ar trīs metieniem pa vārtiem, bet Ponomarenko spēlei netika pieteikts.

Norvēģijas pēc spēka otrajā līgā zaudējumu piedzīvoja Kristiāna Zelta pārstāvētā "Nes", kas mājās, ar rezultātu 5:6 piekāpās "Ringerike" vienībai. Zelts spēli aizvadīja otrajā virknējumā, atzīmējoties ar rezultatīvu piespēli un divām soda minūtēm. Citā mačā Ērika Ozollapas pārstāvētā "Tonsberg Elite" izbraukumā ar rezultātu 5:2 uzveica "Hasle/Loren " vienību. Ozollapa aizvadīja spēli komandas otrajā virknējumā, gūstot komandas otros vārtus.

Zviedrijas "HockeyEttan" uzvaru izcīnija Ņikitas Koļesņikova pārstāvētā "Vasterviks", kas izbraukuma spēlē ar 6:1 pieveica "Kristianstads" vienību. Koļesņikovs maču aizvadīja otrajā aizsargu pārī, statistikas ailēs neatzīmējoties.

Ungārijas MOL līgā zaudējumu piedzīvoja Jāņa Kalniņa pārstāvētā "Dunaújvárosi Acélbikák", kas ar rezultātu 5:6 atzina "Csíkszereda" pārākumu. Kalniņš šoreiz palika komandas rezervē.

Zviedrijas "SuperElit" čempionātā vārtus guva Latvijas U-20 izlases aizsargs Kristiāns Rubins, kurš palīdzēja "Vasteras" ar 4:3 uzveikt "Djurgardens" vienību. Rubins darbojās komandas trešajā aizsargu pārī, gūstot komandas otros vārtus.

Anglijas hokeja premjerlīgas (EPIHL,pēc spēka 2.līga Lielbritānijā) mačā uzvaru izcīnija Pīterboro ''Phantoms'', kura ar rezultātu 5:1 uzveica Svindonas 'Wildcats''. Uzvarētāju rindās vārtos stājās Jānis Auziņš, kurš atvairīja 36 no 37 pretinieku metieniem, bet ar vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Edgars Bebris. Mārtiņš Šusters komandas pieteikumā nebija.

Izmantotie resursi:
Get-ligaen
Kampoppsett
National League
Inter-National-League: Eishockey.at //...
English Premier
J20 SuperElit Top 10 | stats.swehockey.se
icehockey.hu

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2015-01-25 00:13, pirms 9 gadiem
Peterborouga.....hahhaha hahahaaaaaaaaaa. Pipec ģeogrāfs

  -3 [+] [-]

, 2015-01-25 00:23, pirms 9 gadiem
...Komandas vārtos šodien debitēja Mārtiņš Raitums, kurš atvairot 36 no 39 pretinieku metieniem kaldināja komandas uzvaru. - meli. Šī jau Raitumam bija otrā spēle Lustenau sastāvā - pirmā bija jau 20. janvārī EHC Alge Elastic Lustenau .

  +2 [+] [-]

, 2015-01-25 00:28, pirms 9 gadiem
Mja ari jaunie zirnalisti iet ta saucamo veco zurnalistu pedas...Skumji skatities

     [+] [-]

, 2015-01-25 00:28, pirms 9 gadiem
Punnenovs izskatījās solīdi, lai arī Davosa galīgi neizskatījās pēc līgas 3. labākās komandas. Spēles pirmajā pusē izvilka pāris labus metienus. Kad pēdējā minūtē ielaida otros vārtus, bija baigi sapiktojies un dauzīja nūju pret vārtiem un ledu. Jāatzīst laukuma spēlētāji tiešām mazliet beigās pie drošā 5:1 pārsvara palaidās un ļāva Davosai savā zonā šiverēt, cik uziet.

  +1 [+] [-]

, 2015-01-25 00:31, pirms 9 gadiem
Abrags rakstīja: ...Komandas vārtos šodien debitēja Mārtiņš Raitums, kurš atvairot 36 no 39 pretinieku metieniem kaldināja komandas uzvaru. - meli. Šī jau Raitumam bija otrā spēle Lustenau sastāvā - pirmā bija jau 20. janvārī EHC Alge Elastic Lustenau .
Paskaties vēlreiz un vērīgāk. Inter Nation league Raitumam tā ir debija.

  -2 [+] [-]

, 2015-01-25 00:37, pirms 9 gadiem
Alens Jankovskis rakstīja: Paskaties vēlreiz un vērīgāk. Inter Nation league Raitumam tā ir debija.
tad tā arī raksti!
Tavā rakstā lasāms, ka Raitums debitējis komandas vārtos - tie ir meli. Izlabo lūdzu.

     [+] [-]

, 2015-01-25 00:40, pirms 9 gadiem
Alens Jankovskis rakstīja: Paskaties vēlreiz un vērīgāk. Inter Nation league Raitumam tā ir debija.
p.s. šito ...mačā uzvaru izcīnija Peterborougas ''Phantoms''... ar izlabo - latviski pareizi ir Pīterboro Pīterboro — Vikipēdija .
Citādi par Tevi te pamatoti smejas.

     [+] [-]

, 2015-01-25 00:45, pirms 9 gadiem
...smagi ir neatzīmēties protokolā, ja nu vienīgi uz beņķa sēdi visu spēli, Sprukts protokolā ir atzīmējies ar bezrezultivitāti, noraidījumu nebija, pa vārtiem nemeta un dabūjis mīnus vienu lietderības koeficientu
p.s. cik nu tas škidrs protokols ir , tik nu ir, bet Sprukts ir protokolā
National League

  +2 [+] [-]

, 2015-01-25 00:45, pirms 9 gadiem
Abrags rakstīja: p.s. šito ...mačā uzvaru izcīnija Peterborougas ''Phantoms''... ar izlabo - latviski pareizi ir Pīterboro Pīterboro — Vikipēdija .
Citādi par Tevi te pamatoti smejas.
Jau labots, ja reiz kāds pamana kādu neuzmanības kļūdu (kā šī), vai precizē, ar prieku uzklausu, pārbaudu un laboju, protams, ja no lasītāja puses tas notiek adekvātā veidā, nevis glupi "ka tik kautko iekomentēt"

  +1 [+] [-]

, 2015-01-25 00:51, pirms 9 gadiem
zaipis rakstīja: ...smagi ir neatzīmēties protokolā, ja nu vienīgi uz beņķa sēdi visu spēli, Sprukts protokolā ir atzīmējies ar bezrezultivitāti, noraidījumu nebija, pa vārtiem nemeta un dabūjis mīnus vienu lietderības koeficientu
p.s. cik nu tas škidrs protokols ir , tik nu ir, bet Sprukts ir protokolā
http://www.nationalleague.ch/NL/spiele/nla/de/statistix_qualification.php?gameid=20151105071242
Pats gaidīju uz šo statistiku līdz Lakers spēles beigam + vēl 10 min. pēc tam, kad ielika Punnenova statistikas rādītājus, līdz tam brīdim tāda info nebija pieejama.

  -2 [+] [-]

, 2015-01-25 00:54, pirms 9 gadiem
Alens Jankovskis rakstīja: Jau labots, ja reiz kāds pamana kādu neuzmanības kļūdu (kā šī), vai precizē, ar prieku uzklausu, pārbaudu un laboju, protams, ja no lasītāja puses tas notiek adekvātā veidā, nevis glupi "ka tik kautko iekomentēt"
bet pa Raitumu neizlaboji - jo esi ietiepies kā āzis.

  +1 [+] [-]

, 2015-01-25 01:17, pirms 9 gadiem
Abrags rakstīja: bet pa Raitumu neizlaboji - jo esi ietiepies kā āzis.
neredzu pamatu Tevis teiktajam. "Austrijas "Inter National league" (pēc spēka ir 2. līga) uzvaru izcīnija" te ir skaidri un gaiši norādīts, kurā līgā debitēja un uzvarēja. Iepriekš, ja nemaldos, spēli viņš bija aizvadījis Inter National Cup.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-01-25 09:58, pirms 9 gadiem
Sprukts galīgi noguris...

  -1 [+] [-]

, 2015-01-25 11:44, pirms 9 gadiem
Kāds sakars, tā nebija spruktam debijas spēle, pirmajā spēlē viņam bija piespēle, ne tā sportacentrs.com.?

     [+] [-]

, 2015-01-25 12:13, pirms 9 gadiem
Krizhanek rakstīja: Kāds sakars, tā nebija spruktam debijas spēle, pirmajā spēlē viņam bija piespēle, ne tā sportacentrs.com.?
NLB bija piespēle. Šis ir NLA.

     [+] [-]

, 2015-01-25 12:28, pirms 9 gadiem
Alens Jankovskis rakstīja: neredzu pamatu Tevis teiktajam. "Austrijas "Inter National league" (pēc spēka ir 2. līga) uzvaru izcīnija" te ir skaidri un gaiši norādīts, kurā līgā debitēja un uzvarēja. Iepriekš, ja nemaldos, spēli viņš bija aizvadījis Inter National Cup.
Ja autors uzraksta tekstā sekojošu frāzi: "...Komandas vārtos šodien debitēja...", tad tas ir aplams apgalvojums, jo Raitums jau piedalījās Austrijas Kausa spēlē 20. janvārī, kas arī ir minēts kluba mājas lapā. Ja autors būtu uzrakstījis, ka tā ir Raituma debija Interlīgā, tad viss būtu pareizi. Bet nu izskatās, ka autors savus tekstus nemēdz pārskatīt...

     [+] [-]

, 2015-01-25 12:28, pirms 9 gadiem
Krizhanek rakstīja: Kāds sakars, tā nebija spruktam debijas spēle, pirmajā spēlē viņam bija piespēle, ne tā sportacentrs.com.?
Nu Tu izgāzies, kā veca sēta...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja