Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Kivleniekam otrās zvaigznes tituls uzvarā pār Balceru, Krastenbergam piespēle pret Locānu

Agris Suveizda

Kivleniekam otrās zvaigznes tituls uzvarā pār Balceru, Krastenbergam piespēle pret Locānu
Matīss Kivlenieks. Foto: John Saraya/Cleveland Monsters

Šonakt Ziemeļamerikas hokeja līgās laukumā devās Matīss Edmunds Kivlenieks, Rūdolfs Balcers, Teodors Bļugers, Renārs Krastenbergs un Roberts Locāns.

Amerikas Hokeja līgā par spēles otro zvaigzni atzīts latviešu vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks, kurš atvairīja 27 no 29 metieniem un palīdzēja Klīvlendas "Monsters" savā laukumā ar 3:2 pieveikt Belvilas "Senators". Sāncenšu rindās ar vienu metienu atzīmējās Rūdolfs Balcers. 22 gadus vecais Kivlenieks šosezon aizvadījis tikai deviņas spēles un atvairījis 89,0% metienu, kā arī vidēji ielaidis 3,22 ripas. Citā spēlē Teodoram Bļugeram divi metieni "Penguins" zaudējumā pagarinājumā pret Sirakjūsas "Crunch" (3:4).

Latviešu duelis notika arī ECHL, kur Renāra Krastenberga pārstāvētā Vīlingas "Nailers" ar 5:0 sakāva Roberta Locāna Norfolkas "Admiral". Krastenbergs uzvarētāju rindās izdarīja piecus metienus un atzīmējās ar rezultatīvu piespēli, bet Locāns no rezervistu rindām atgriezās ar negatīvu lietderību -1. Krastenbergam šosezon 21 spēlē ir 14 (7+7) punkti un negatīva lietderība -2, bet Locāns 12 spēlēs ticis pie negatīvas lietderības -7 un palicis bez punktiem.

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/stats/game-summa...
https://theahl.com/stats/game-summa...
https://www.echl.com/en/matches/3f1...