Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Polcam divi metieni pa vārtiem, "Foreurs" zaudējums Kvebekas junioru līgā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Polcam divi metieni pa vārtiem, "Foreurs" zaudējums Kvebekas junioru līgā
Rūdolfs Polcs. Foto: LFF

Kvebekas junioru līgā (QMJHL) otro maču aizvadījis latviešu centra uzbrucējs Rūdolfs Polcs, kura pārstāvētā Valdoras "Foreurs" šovakar mājās ar 0:2 piekāpās Ševiniganas "Cataractes".

18 gadus vecais Polcs izdarīja divus metienus pa vārtiem. Jāmin, ka Polca pirmajā spēlē QMJHL latvietis izcēlās ar vienu rezultatīvi piespēli, palīdzot "Foreurs" ar 7:2 sagraut Bleinvilas-Buābrānas "Armada".

Kā zināms, tad iepriekšējo sezonu Polcs pavadīja Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) klubā "Rīga", 53 spēlēs izceļoties ar 11 vārtu guvumiem un sešām rezultatīvām piespēlēm. Viņa rēķinā arī četras spēles (0+1) "Optibet" hokeja līgas (OHL) vienībā HS "Rīga".

Polcs iepriekšējās sezonās spēlēja arī Latvijas U18 un U20 izlasēs attiecīgo vecuma grupu pasaules čempionātos, kā arī Latvijas pieaugušo valstsvienībā trīs "Euro Ice Hockey Challenge" mačos.

Izmantotie resursi:
https://theqmjhl.ca/gamecentre/2788...