Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Upītim 1+1 Lielbritānijā, Merzļikins atvaira 20 no 24 metieniem Šveicē

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Upītim 1+1 Lielbritānijā, Merzļikins atvaira 20 no 24 metieniem Šveicē
Juris Upītis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Uzbrucējs Juris Upītis izcēlās ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli, taču latvieša pārstāvētā ''Capitals'' komanda piedzīvoja zaudējumu. Artūram Ozoliņam savukārt otrs lielākais spēles laiks komandā un vienu vārtu spēlē uzvara papildlaikā.

Baltkrievija

Edija Brahmaņa pārstāvētā HK ''Gomel'' ar rezultātu 1:4 piekāpās Soļigorskas ''Shakhtyor'', kas šobrīd ieņem otro vietu Baltkrievijas Ekstralīgas turnīra tabulā. Spēles rezultātu atklāja tieši latvieša pārstāvētā komanda, taču vēlāk ielaida četrus bezatbildes vārtus un piedzīvoja sakāvi. Gomeļas komandas kaptienis Brahmanis trīsreiz meta pa pretinieku vārtiem, pie punktiem netika un ieguva negatīvu lietderības koeficientu -1. Brahmanim sešos mačos 3 (2+1) punkti.

Krievija, VHL

Artūra Ozoliņa pārstāvētā Krasnojarskas ''Sokol'' komanda grūtā cīņā ar 1:0 papildlaikā salauza Tjumeņas ''Rubin'' pretestību. Centra uzbrucējam Ozoliņam pārliecinoši lielākais spēles laiks starp uzbrucējiem (20:23), kā arī otrs lielākais komandā. Tāpat Artūrs uzvarēja 12 no 18 iemetieniem. Ozoliņam septiņās spēlēs 1+1. Karagandas ''Saryarka'' komandas zaudējumā nepiedalījās Edgars Siksna, tāpat zaudētā spēlē pieteikumā nebija Aināra un Zigurda Podziņu.

Kazahstāna

Vārtsargs Jānis Auziņš atvairīja 32 no 34 pretinieku izdarītajiem metieniem, taču latvieša pārstāvētā ''Ertis'' komanda ar 1:2 atzina ''Almaty'' pārākumu. ''Ertis'' pašreiz ieņem otro vietu Kazahstānas čempionāta tabulā.

Zviedrija

Ar Latvijas izlases hokejistu Rodrigo Ābolu ierindā ''Orebro'' komanda viesos ar 1:2 piekāpās ''Vaxjo'' komandai. Centra uzbrucējs darbojās komandas ceturtajā maiņā, divreiz meta pa pretinieku vārtiem, uzvarēja 77,78% iemetienu, kā arī pielietoja vienu spēka paņēmienu laukumā pavadītajās 9:44 minūtēs. Rodrigo šosezon trijos mačos punktus vēl nav guvis.

Šveice

Ne pārāk veiksmīga spēle ''Lugano'' vārtos Elvim Merzļikinam, kurš atvairīja 20 no 24 pretinieku metieniem zaudējumā pret ''Lausanne'' ar 1:4. Merzļikina komandai tādējādi pārtrūka četru uzvaru sērija. Elvis šosezon aizvadījis četras spēles, atvairot 93,42% metienu un ielaižot 2,46 vārtus vidēji spēlē. Ivars Punnenovs palika ''Tigers'' komandas rezervē, kamēr viņa kolēģis Damjāno Čačo nespēja glābt savu komandu no sagrāves ar 0:4 pret ''Kloten''.

Uzbrucējs Ronalds Ķēniņš palika bez rezultativitātes punktiem Cīrihes ''ZSC Lions'' uzvarā papildlaikā ar 5:4 pret ''Ambri-Piotta'' komandu. Latvijas izlases hokejists veidoja savas komandas otro uzbrucēju trijnieku, trīsreiz meta pa vārtiem, bloķēja vienu metienu, kā arī iekrāja negatīvu lietderības koeficientu -1, laukumā pavadot 13:03 minūtes, no kurām nedaudz vairāk nekā divas mazākumā. Ķēniņam sešos mačos viens vārtu guvums.

Alpu hokeja līga

Gata Sprukta un Oļega Šišļaņņikova pārstāvētā ''Kitzbuheler'' komanda ar 1:2 pēcspēlēs metienos zaudēja ''Fassa'' vienībai. Sprukts atzīmējās ar divu minūšu noraidījumu, savukārt Šišļaņņikovs statistikas rādītājos neatzīmējās. Abi viedoja komandas pirmo uzbrucēju trijnieku un palika ar neitrālu lietderības koeficientu. Oļegs divās spēlēs atzīmējies ar vārtu guvumu, savukārt Sprukts tikpat mačos vēl pie punktiem nav ticis.

Lielbritānija

Edinburgas ''Capitals'' ar 3:4 par spīti Jura Upīša diviem rezultativitātes punktiem piekāpās ''Stars'' komandai. Juris guva savas komandas pirmos vārtus, kā arī rezultatīvi piespēlēja otrajos. Zaudētāju rindās ar divām soda minūtēm atzīmējās Rihards Grigors. Ervīns Muštukovs apturēja veselus 44 pretinieku mēģinājumus gūt vārtus, taču ar to izrādījās par maz, Šefīldas ''Steelers'' ar 1:3 zaudējot Belfāstas ''Giants''. Fifas ''Flyers'' ar 2:0 apspēlēja Koventrī ''Blaze'', uzvarētāju rindās aizsargs Ričards Birziņš statistikas rādītājos neatzīmējās, gluži kā zaudētāju rindās uzbrucējs Edgars Bebris.

Izmantotie resursi:
Hockey.by
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
КАЗАХСТАНСКАЯ ФЕДЕРАЦИЯ ХОККЕЯ С ШАЙБОЙ
SHL.se
https://www.sihf.ch
erstebankliga.at
Elite Ice Hockey League | Pointstreak Stats

  +1 [+] [-]

, 2017-09-24 00:36, pirms 7 gadiem
Visi uz nhl !))))))))

  +1 [+] [-]

, 2017-09-24 00:37, pirms 7 gadiem
Merzlikins = Stenlija Kauss ))))

  +1 [+] [-]

, 2017-09-24 00:39, pirms 7 gadiem
Abols = NHL SUPERzvaigzdne )))) ne es to izdomaju, latviešu keponi

  +1 [+] [-]

, 2017-09-24 04:41, pirms 7 gadiem
Upiitis coyotos daudz vairak meta iekshā 🤔
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja