Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bukartiem pirmie vārti sezonā, "Zlin" pārtrauc zaudējumu sēriju; Salijam uzvaras vārti Slovākijā

Andrejs Siliņš

Bukartiem pirmie vārti sezonā, "Zlin" pārtrauc zaudējumu sēriju; Salijam uzvaras vārti Slovākijā
Roberts Bukarts un Rihards Bukarts
Foto: Jiří Zaňát / hokej.zlin.cz

Latvijas izlases hokejistiem Rihardam un Robertam Bukartiem gūstot vārtus, "Zlin" komanda piektdienas vakarā pārtrauca četru zaudējumu sēriju Čehijas Ekstralīgā - ar 3:2 mājās pieveikta "Verva Litvinov".

"Zlin" sāka sezonu ar uzvaru, bet tai sekoja četri zaudējumi pēc kārtas. Šovakar, mājās vairāk nekā četru tūkstošu līdzjutēju klātbūtnē "Zlin" ar 3:2 pieveica "Verva". Rihards Bukarts sestajā mača minūtē izvirzīja mājiniekus vadībā, bet pēdējās trešdaļas sākumā Roberts Bukarts panāca 2:1. Abiem brāļiem tie bija pirmie vārtu guvumi jaunajā sezonā.

Rihards spēli beidza ar vārtu guvumu, diviem metieniem, vienu spēka paņēmienu un pozitīvu koeficientu (+2), bet Robertam bez vārtu guvuma arī četri metieni pa vārtiem. Ralfs Freibergs uzvarētāju sastāvā nepilnās 20 minūtēs veica vienu metienu un reizi bloķēja metienu.

Citā spēlē Čehijā "Mountfield" izcīnīja trešo uzvaru pēc kārtas, ar 3:1 viesos pārspējot "Olomouc". Andris Džeriņš 17 minūtēs veica sešus metienus pa vārtiem un uzvarēja 11 no 21 iemetiena. Oskars Cibuļskis 19 minūtēs pats veica divus metienus, kā arī bloķēja divus metienus.

Slovākijā Artūra Salijas pārstāvētā "Nove Zamky" ar 3:2 pagarinājumā uzveica "Bystrica" un tieši latviešu aizsargs kļuva par galveno varoni, pagarinājuma 49. sekundē atnesot uzvaru savai komandai. Tie bija Salijas otrie vārti jaunajā sezonā. Citā spēlē Jāņa Andersona "Zvolen" pagarinājumā ar 2:3 piekāpās "Poprad".

Šveicē "Lions" veica 42 metienus pa "Biel-Bienne" vārtiem, kamēr pretinieki vien 15, taču zaudēja ar 2:4. Ronalds Ķēniņš nepilnās 14 minūtēs trīsreiz meta pa vārtiem un nopelnīja negatīvu koeficientu (-2). Citā mačā Ivars Punnenovs nebija "Tigers" pieteikumā, bet komanda ar 3:2 pagarinājumā pieveica "Servette".

Vācijas DEL līgā Arvīds Reķis asistēja savas komandas pirmo vārtu guvumā, un "Panther" ar 4:0 sakāva "Ice Tigers", izcīnot ceturto uzvaru piecos mačos, kas dod līderpozīciju turnīra tabulā.

MOL līgā "Corona Brasov" viesos ar 3:4 piekāpās Vīnes "Capitals", bet Maksims Širokovs atdeva rezultatīvu piespēli. Austrijas čempionātā Grācas "99ers" ar 2:5 piekāpās "Medveščak". Zintis Nauris Zuševics veica divus metienus uz vārtiem, kā arī nopelnīja negatīvu koeficientu (-1).

Polijas čempionātā Mārtiņa Raituma un Elvija Biezā "Podhale Nowy Targ" ar 3:5 zaudēja "Tychy". Biezais izcēlās ar diviem vārtu guvumiem un rezultatīvu piespēli.

Zviedrijas otrajā līgā "Timra" ar 0:1 atzina "Pantern" pārākumu, bet Maksims Ponomarenko spēlēja mazāk nekā trīs minūtes.

     [+] [-]

, 2017-09-23 01:01, pirms 7 gadiem
kenins galigi svaks palicis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-09-23 11:10, pirms 7 gadiem
Puse no vińiem varétu dinamo spelét.