Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Andersons piekto sezonu pēc kārtas spēlēs Slovākijā

Andersons piekto sezonu pēc kārtas spēlēs Slovākijā
Jānis Andersons
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Latvijas izlasi sešos pasaules čempionātos pārstāvējušais aizsargs Jānis Andersons piekto sezonu pēc kārtas spēlēs Slovākijas čempionātā – viņš pievienojies "Nove Zamky" komandai, kļūstot par Artūra Salijas komandas biedru.

"Līdzās Artūram Salijam nākamajā sezonā "Nove Zamky" spēlēs vēl viens latviešu aizsargs – komanda panākusi vienošanos ar Jāni Andersonu. Viņam ir bagātīga pieredze Slovākijas čempionātā, tāpat Jānis ir spēlējis vairākās ārzemju līgās un 72 reizes vilcis mugurā Latvijas izlases kreklu," teikts kluba izplatītajā paziņojumā par noslēgto vienas sezonas līgumu.

Gaitas Slovākijā Andersons sāka 2014. gadā, pievienojoties Trenčīnas "Dukla" un 56 spēlēs sakrājot 11 punktus. Sekoja pārcelšanās uz "Zvolen", komandā pavadot divas ar pusi sezonas, līdz janvāra vidū Andersons devās uz "Žilina". Regulārajā čempionātā aizsargs 17 mačos tika pie trim punktiem, bet sešās izslēgšanas spēlēs viņa kontā viena rezultatīva piespēle. Tādējādi Andersons pavadīs piekto sezonu Slovākijā pēc kārtas.

Pagājušajā sezonā Salija kļuva par "Nove Zamky" rezultatīvāko aizsargu, 54 spēlēs tiekot pie 23 punktiem. Vēl no latviešiem šajā komandā pērn spēlēja Kaspars Saulietis, Koba Jass un Māris Jass.

Pirms tam Andersons spēlējis Čehijā, Ukrainā un Vācijas otrajā līgā. Tāpat viņš pavadījis divas sezonas Kontinentālās hokeja līgas klubā Rīgas "Dinamo", tomēr laika posmā no 2010. līdz 2012. gadam viņš kopā aizvadīja tikai deviņus mačus, pie punktiem netiekot. Andersons pārstāvējis Latvijas valstsvienību sešos pasaules čempionātos, debiju piedzīvojot 2010. gadā, bet līdz šim pēdējo turnīru aizvadot 2016. gadā Maskavā, kad viņš piedalījās vienā spēlē.

Izmantotie resursi:
https://www.hcnovezamky.eu/clanek.a...


, 2018-07-23 11:08, pirms 6 gadiem
Izteikts aizsardzības tipa aizsargs. Labs, ja komandai ir šausmīga aizsardzība.
, 2018-07-23 13:24, pirms 6 gadiem
NB! - pareizi izrunāt un ieteicams arī rakstīt- Andešons
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-07-23 13:33, pirms 6 gadiem
VoldinshGB rakstīja: Vareja jau Dinamo meginat.
Kas teica, ka DR viņš ir vajadzīgs?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-07-23 13:47, pirms 6 gadiem
Pa pasauli skraida apkart tik daudz vietejo puiku,bet dinamo komplekte sastavu jo importiem...Tragiski,ka slovakija ir ari drumi ar naudam,algam un nemaksashanu...ja 5/6men algu dabusi vari but ekstaze!
, 2018-07-23 13:48, pirms 6 gadiem
VoldinshGB rakstīja: 7. aizsargu labak nemt savejo, nevis arzemnieku. Piecas sezonas Slovakija speja nospelet, tad jau nav tik slikts
Otrkārt, vai pats Andersons gribētu sēdēt DR rezervē? Manuprāt, daudz labāk ir tikt pie spēlēšanas tajā pašā SVK.
, 2018-07-23 14:01, pirms 6 gadiem
espozito79 rakstīja: Pa pasauli skraida apkart tik daudz vietejo puiku,bet dinamo komplekte sastavu jo importiem...Tragiski,ka slovakija ir ari drumi ar naudam,algam un nemaksashanu...ja 5/6men algu dabusi vari but ekstaze!
un, kad komplektē no vietējiem, tad visi raud, ka ir siltumnīca. Pie tam neuzskatu, ka Andersons ir KHL līmeņa aizsargs. Slovākija tomēr ir vairāk viņa optimālais līmenis.
Rainers Rullers. Foto: Rosenau Photography

Rulleram 1+1, Vilmanis play-off iesāk ar diviem punktiem, Ločmelis noslēdz NCAA sezonu

Šonakt jauniešu hokeja līgās Ziemeļamerikā pa diviem rezultativitātes punktiem nopelnīja uzbrucēji Rainers Rullers un Sandis Vilmanis, savukārt Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) izslēgšanas turnīra astotdaļfinālā zaudēja pasaules meistarsacīkšu medaļnieka Dana Ločmeļa komanda.
4

Klausītava | Devītnieks: Kauslis no naktskluba, Skudras bļaušana ausī. Renārs Krastenbergs

Bērnības mīļākais ēdiens – makaroni ar sieru un kečupu. 17 stundas autobusā cauri Amerikai. Treneris, pie kura negribējās iet uz halli – atkal vajadzēs klausīties lamāšanu. Komanda, kas padevās. Kauslis, kurš ieradās ar miskastes maisu rokās. Hokeja podkāsts Devītnieks apaļajā izlaidumā ciemos aicināja Latvijas izlases hokejistu, kurš piedalījies Pekinas olimpiskajās spēlēs un trīs pasaules čempionātos – uzbrucējs Renārs Krastenbergs.Paldies par atbalstu Venden, EHR, Balcia apdrošināšana
"Skellefteå" hokejisti. Foto: Skellefteå AIK

Zviedrijas līgas pusfinālā arī Dzierkala "Skellefteå", Batņas "Jukurit" iekrampējas sērijā

Zviedrijas hokeja līgas (SHL) pusfinālu sasniedza "Skellefteå", ceturtdaļfināla sērijas ceturtajā cīņā izbraukumā ar 2:0 pieveicot "Linköping".