Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Galviņš laukumā pavada 28 minūtes, "Ocelari" otrais zaudējums finālā

Galviņš laukumā pavada 28 minūtes, "Ocelari" otrais zaudējums finālā
"Bili Tygri" priecājas pēc vārtu guvuma. Foto: "Bili Tygri"

Latviešu hokeja aizsarga Gunta Galviņa pārstāvētā “Ocelari” piedzīvoja otro neveiksmi Čehijas ekstralīgas finālsērijā, papildlaikā zaudējot Liberecas “Bili Tygri” ar 1:2. Rezultāts sērijā kļuvis 2:2.

Spēle norisinājās Tršinecā, un pirmajā periodā mājiniekiem bija divi vairākumi, kas netika izmantoti. Arī otro trešdaļu “Ocelari” sāka piecatā pret četriem, taču uz tablo joprojām bija divas nulles. Tikmēr “Bili Tygri” palaida garām ļoti labu iespēju atklāt rezultātu – mājinieku aizsargs Vladimīrs Rots pārkāpa noteikumus, un uz "Ocelari" vārtiem nozīmēja soda metienu, taču Mareks Kvapils to nerealizēja.

Četras minūtes pirms otrā pārtraukuma viesiem tomēr izdevās gūt vārtus. “Ocelari” neveiksmīgi nospēlēja savā zonā un nespēja izmest ripu, to pārtvēra “Bili Tygri” hokejisti, Kvapils meta vārtu virzienā, bet Radans Lencs pielika nūju, mainot ripas lidojuma virzienu – 0:1.

Trešajā trešdaļā “Ocelari” bija tuvu otrajiem ielaistiem vārtiem, saņemot noraidījumu par skaitliskā sastāva pārkāpumu. Arī to izdevās izturēt, savukārt, 2:06 minūtes pirms sirēnas mājinieki panāca izlīdzinājumu, ar vārtu guvumu atzīmējoties Davidam Ciencialam, kura metiens no šaurā leņķa tuvajā stūrī sagādāja problēmas viesu vārtsargam – 1:1.

Papildlaiks tika uzsākts neveiksmīgi, jo tā 12. sekundē Tršinecas spēlētājs Tomašs Marcinko atstāja savu komandu mazākumā. Sankcijas no “Bili Tygri” nesekoja. Kā nākamais uz noraidīto soliņa devās Liberecas hokejists, bet arī “Ocelari” neizmantoja vairākumu. Izšķirošos vārtus guva Tomašs Havlins, atnesot “Bili Tygri” otro uzvaru sērijā – 1:2.

Guntis Galviņš laukumā pavadīja 28:14 minūtes, kuru laikā trīs reizes meta pa vārtiem un pielietoja vienu spēka paņēmienu. 15 “play-off” mačos aizsargs guvis vienus vārtus un atdevis vienu piespēli.

Sērijas piektā spēle norisināsies 26. februārī.

Izmantotie resursi:
Hokej.cz - web českého hokeje

  +1 [+] [-]

, 2019-04-23 22:32, pirms 5 gadiem
5 spēle 26 februārī,nedaudz atpūtīsies