Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jevpalovam vārti "Armada" pirmajā pusfināla uzvarā

Rolands Eliņš

Jevpalovam vārti "Armada" pirmajā pusfināla uzvarā
Ņikita Jevpalovs
Foto: QMI Agency

Ņikita Jevpalovs izcēlies ar vārtu guvumu „Armada” komandas pirmajā uzvarā (4:1) QJMHL pusfināla sērijā, savukārt Edgara Kuldas „Oil Kings” cietusi pirmo zaudējumu WHL pusfinālā, tiesa, joprojām saglabā vadību.

QJMHL izslēgšanas spēļu turnīra pusfinālā pirmo uzvaru guvusi Bleinvilas-Buabriānas „Armada” komanda, kura ar 4:1 mājās pieveica „Drakkar” vienību. Rezultāts sērijā nu kļuvis 1:2, joprojām vadībā „Drakkar”.

Latvijas centra spēlētājs Ņikita Jevpalovs šajā mačā izcēlās ar divām soda minūtēm un trim metieniem pa vārtiem, no kuriem viens bija precīzs un atnesa komandai ceturto vārtu guvumu. Vārti tika gūti vairākumā, līdz ar to Jevpalovs maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficentu. Jevpalovam šajās izslēgšanas spēlēs gūti jau 14 punkti (9+5) un viņš ir līgas „play-off” ceturtais labākais vārtu guvējs.

Sērijas nākamā spēle tiks aizvadīta jau naktī uz rītdienu.

Savukārt Rietumu hokeja līgā (WHL) Edgara Kuldas pārstāvētā Edmontonas „Oil Kings” nav spējusi gūt trešo uzvaru pusfināla sērijā pret „Tigers”. Lai arī „Oil Kings” izdarīja divreiz vairāk metienus nekā pretinieki (44:21), tika zaudēts ar 1:2. Šāds pats rezultāts arī sērijā, tikai Edmontonas labā.

Kulda šajā mačā ar ierakstiem statistikas protokolā neizcēlās, bet kopā „play-off” 12 spēlēs guvis 14 punktus (5+9). Tas ir 15. labākais rādītājs visā līgā.

Izmantotie resursi:
QMJHL Network
WHL Network

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-04-23 10:22, pirms 10 gadiem
Sermulītis rakstīja: Kuldai ir joporspiej Dārziņa rekords WHL playoff !
tufta, jāskatās visu triju CHL līgu kontekstā...līdz Karsuma un Sprukta rezultivitātei tālu, vispirms lai pamēģina Vasiļjeva rezultātu noķert...