Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

R.Ābolam divas piespēles, ''Orebro'' tuvojas tikšanai Zviedrijas pusfinālā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

R.Ābolam divas piespēles, ''Orebro'' tuvojas tikšanai Zviedrijas pusfinālā
Rodrigo Ābols (vidū) ar komandas biedriem. Foto: Örebro Hockey

Šodien Zviedrijas hokeja čempionātā rezultatīvu spēli aizvadīja Rodrigo Ābols, kurš ar divām piespēlēm palīdzēja ''Orebro'' svinēt trešo uzvaru ceturtdaļfināla sērijā pret ''Timra'' (4:2) un tādējādi nonākt uzvaras attālumā no iekļūšanas pusfinālā.

• Zviedrijas augstākajā čempionātā trešo uzvaru ceturtdaļfināla sērijā svinēja Rodrigo Ābola un Riharda Mareņa pārstāvētā ‘’Orebro’’, kas šovakar ar 4:2 apspēlēja ‘’Timra’’, tādējādi nonākot soļa attālumā no tikšanas pusfinālā (3-1).

• Veiksmīgu spēli aizvadīja Ābols, kurš 13:08 minūtēs laukumā divas reizes rezultatīvi piespēlēja, palīdzot gūt trešos un ceturtos vārtus vairākumā otrā perioda laikā. Tāpat viņam viens metiens uz vārtiem, uzvarēti deviņi no 12 iemetieniem un negatīva lietderība (-1).

• Marenis nospēlēja 1:57 minūti, ar ierakstiem statistikas ailēs neizceļoties.

• Otro zaudējumu Čehijas ceturtdaļfināla sērijā piedzīvoja Uvja Balinska ‘’Liberec’’, kas papildlaikā ar 1:2 piekāpās ‘’Mountfield’’. Balinskis trešā perioda 19. minūtē ar piespēli palīdzēja ‘’Liberec’’ panākt neizšķirtu 1:1, bet papildlaikā ātri vien pretinieki nodrošināja uzvaru.

• Balinskis kopumā nospēlēja 24:22 minūtes, kurās bez atdotās piespēles divas reizes meta uz vārtiem. Sērijā ‘’Mountfield’’ ir vadībā ar 2-1.

• Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā ceturtdaļfināla sērijā neizšķirtu 2-2 panāca Renāra Krastenberga pārstāvētā AIK, kas ar 5:4 apspēlēja Kristera Gudļevska ‘’Modo’’.

• Uzvarētāju rindās Krastenbergs nospēlēja 12:06 minūtes, rezultatīvi piespēlējot ceturtajos gūtajos vārtos. Tāpat viņam divi metieni uz vārtiem, divi bloķēti metieni un negatīvs lietderības koeficients (-1). Gudļevskis palika rezervē.

• No Slovākijas čempionāta izstājusies Roberta Mamčiča ‘’Nove Zamky’’, kas šodien čempionāta ceturtdaļfināla sērijas piektajā spēlē ar 2:5 piekāpās ‘’Zvolen’’, sērijā zaudējot ar 1-4.

• Mamčičs nospēlēja 16:57 minūtes, kurās divas reizes meta uz vārtiem, taču to noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu (-2).

• Čehijas otrajā līgā pusfināla sērijā trešo uzvaru svinēja Daniela Bērziņa pārstāvētā ‘’Vestin’’, kas sērijas ceturtajā mačā ar 3:2 pārspēja ‘’Prostejov’’. Sērijā tā panāca 3-1 vadību un nonāca soļa attālumā no tikšanas finālā.

• Bērziņš spēlēja pirmajā uzbrucēju virknējumā, taču ar rezultativitātes punktiem neizcēlās.

• Alpu līgā pusfināla sēriju ar uzvaru sāka Rūdolfa Polca pārstāvētā ‘’Acroni Jessenice’’, kas ar 3:1 pārspēja ‘’Ritten’’. Polcs spēlēja pirmajā uzbrucēju virknējumā, taču rezultativitātes punktus neguva.

Izmantotie resursi:
https://www.hockeyslovakia.sk/en/st...
https://www.shl.se/game-center/qcv-...
https://statnet-reports.hockeyallsv...
https://www.hokej.cz/zapas/2906990/

     [+] [-]

, 2023-03-24 08:29, pirms gada
Ābols no ābeles tālu nekrīt

     [+] [-]

, 2023-03-24 08:41, pirms gada
Lucky 13 rakstīja: Ābols no ābeles tālu nekrīt
ābols no zirga tālu nekrīt

     [+] [-]

, 2023-03-24 09:53, pirms gada
Orebro faniem būs ļoti žēl, kad Ābols aizies no viņa kluba.

     [+] [-]

, 2023-03-24 12:16, pirms gada
Kāpēc Gudļevskis PO nosēdināts uz beņķa?