Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Krastenberga vārti un piespēle ļauj "Nailers" turpināt cīņu par "play-off"

Krastenberga vārti un piespēle ļauj "Nailers" turpināt cīņu par "play-off"
Renārs Krastenbergs. Foto: Wheeling Nailers

Šonakt uzbrucējs Renārs Krastenbergs atzīmējās ar vārtiem un piespēle "Nailers" uzvarētajā mačā pār "Fuel" ar 5:2 ECHL čempionātā, bet viņa pārstāvētā komanda turpina cīņu par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs.

Pirmajā periodā Renārs Krastenbergs atklāja rezultātu – 1:0, bet komandas ceturtajā vārtu guvumā latvietis atzīmējās ar rezultatīvo piespēli. Uzbrucējam tie bija 17. vārti un 24. piespēle sezonas 56 mačos, bet Krastenberga lietderības koeficients ir -13. Centrālajā divīzijā "Nailers" ieņem piekto vietu, līdz "play-off" zonai ir četri punkti.

Amerikas hokeja līgā (AHL) Ņikitas Jevpalova „Rocket” pēcspēles metienu sērijā piekāpās „Comets” ar 1:2. Latvijas uzbrucējs mača laikā izdarīja divus metienus. Sezonas 59 mačos Jevpalovs sakrājis 20 (10+10) rezultativitātes punktus. Viņa pārstāvētā „Rocket” ieņem septīto vietu Ziemeļu divīzijā, un atpaliek no „play-off” zonas par astoņiem punktiem.

Savienoto valstu hokeja līgā (USHL) Vernera Egles „Fightning Saints” papildlaikā piekāpās „Storm” ar 3:4. Latviešu uzbrucējs pie rezultativitātes punktiem netika un pa vārtiem netika, sezonas 51 mačā atzīmējoties ar 18 (9+9) punktiem.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com | The American Hockey League | The...
ECHL
USHL

     [+] [-]

, 2019-03-23 10:22, pirms 5 gadiem
Kāpēc nav par Egli un Jaku??? Egles 1+1 kaldina Clarkson uzvaru un turpina cīņu NCAA playoff