Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Riharda Bukarta vārti ieved "Eisbaren" Vācijas pusfinālā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Riharda Bukarta vārti ieved "Eisbaren" Vācijas pusfinālā
Rihards Bukarts
Foto: imago/Scanpix

Vācijas čempionāta pusfinālu šovakar sasniedza Berlīnes "Eisbaren", kas ļoti rezultatīvā spēlē savā laukumā ar 7:6 pieveica Volfsburgas "Grizzlys", un uzvaras vārtus pagarinājumā iemeta Rihards Bukarts.

Vācija

Berlīnes "Eisbaren" 24. minūtē ielaida trešos vārtus un nonāca iedzinējos ar 1:3, taču izdevās atbildēt ar labu ofensīvu un trim bezatbildes ripām pretinieku cietoksnī. Tuvojoties mača beigām, mājiniekiem bija divu vārtu pārsvars, taču Volfsburgas "Grizzlys" iemeta 3:15 un 2:57 minūtes pirms pamatlaika beigām, panākot izlīdzinājumu. Trilleris turpinājās – "Eisbaren" uzreiz atgriezās vadībā, bet pretinieki ar precīzu metienu atbildēja tikai 14 sekundes vēlāk.

Līdz ar to uzvarētāju nācās noskaidrot pagarinājumā, un tā trešajā minūtē veiksme uzsmaidīja "Eisbaren", uzvaru ar 7:6 atnesot Riharda Bukarta precīzajam metienam. Tādējādi Berlīnes komanda sasniedza pusfinālu, sērijā svinot uzvaru ar 4-1. Bukarts, kurš spēlēja trešajā maiņā, izcēlās ar patālu metienu no labās malas, un piecās spēlēs tas viņam bija trešais vārtu guvums un ceturtais punkts.

Slovākija

"Žilina" izbraukumā ar 1:4 piekāpās "Zvolen", sērijā rezultātam kļūstot 2-3. Laukuma saimnieki guva divus vārtus pirmo desmit minūšu laikā un aizsoļoja līdz panākumam. Jānis Andersons "Žilina" rindās laukumā pavadīja 18:32 minūtes, kuru laikā izdarīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem, cīņu pabeidzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Francija

No Francijas čempionāta izkritusi "Strasbourg", kas dramatiskā cīņā ar 2:3 atzina "Epinal" pārākumu, lai gan vēl septiņas minūtes pirms beigām atradās vadībā. Taču divi ielaistie vārti izrādījās liktenīgi, četru vājāko komandu konkurencē paliekot pēdējā vietā. Lai izglābtos, bija nepieciešams viens punkts.

Sergejs Pečura pa vārtiem nemeta un spēli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -1. Edgaram Dīķim un Edmundam Augstkalnam +1, pirmajam pa vārtiem metot vienu reizi, bet Augstkalnam izdarot divus metienus. "Epinal" nometnē +2 koeficients Rolandam Gritānam.

  +3 [+] [-]

, 2018-03-23 23:41, pirms 6 gadiem
Bukarts pirms PČ sāk bombardēt! Pozitīvi!

  -2 [+] [-]

, 2018-03-23 23:44, pirms 6 gadiem
Nu šadi mēs redzam kādi talanti tiek nogalināti spēlējot Rīgas dinamo. DEL nav tā vājākā līga. Dinamo nebij rezultāta a DEL ir

     [+] [-]

, 2018-03-23 23:58, pirms 6 gadiem
trakais_zaglens rakstīja: Nu šadi mēs redzam kādi talanti tiek nogalināti spēlējot Rīgas dinamo. DEL nav tā vājākā līga. Dinamo nebij rezultāta a DEL ir
Līdz šim Bukarts spēlēja 4. maiņā, bet šodien jau bija pacelts uz 3. maiņu.

  -4 [+] [-]

, 2018-03-24 00:27, pirms 6 gadiem
Kā tas nākas ,kad no siltumnīcas aiziet mūsējie tā uzreiz viņi no jauna uzzied?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2018-03-24 07:15, pirms 6 gadiem
Nav runa par līmeņiem vienkārši DEL ir daudz tuvāks hokejs ZA hokejam un tur vieglāk iekļauties kā čehu vai krievu hokejā.Arī Daugaviņš spēlējot dinamo nesaprata kā spēlēt un ko komanda grib no viņa.Bet nokļūstot Šveicē viņš jutās kā zivs ūdenī,kas ļoti palīdzēja atgriezties Eiropas hokejā.

     [+] [-]

, 2018-03-24 08:17, pirms 6 gadiem
trakais_zaglens rakstīja: Nu šadi mēs redzam kādi talanti tiek nogalināti spēlējot Rīgas dinamo. DEL nav tā vājākā līga. Dinamo nebij rezultāta a DEL ir
Tiešām tups vai tikai izliecies? Katrā ziņā prieks par katru mūsējo kam izdodas sevi parādīt labās līgās.

  -4 [+] [-]

, 2018-03-24 08:32, pirms 6 gadiem
coffijs rakstīja: Nav runa par līmeņiem vienkārši DEL ir daudz tuvāks hokejs ZA hokejam un tur vieglāk iekļauties kā čehu vai krievu hokejā.Arī Daugaviņš spēlējot dinamo nesaprata kā spēlēt un ko komanda grib no viņa.Bet nokļūstot Šveicē viņš jutās kā zivs ūdenī,kas ļoti palīdzēja atgriezties Eiropas hokejā.
Uz KHL ! Izlasīji ko uzrakstīji?

     [+] [-]

, 2018-03-24 08:33, pirms 6 gadiem
trakais_zaglens rakstīja: Nu šadi mēs redzam kādi talanti tiek nogalināti spēlējot Rīgas dinamo. DEL nav tā vājākā līga. Dinamo nebij rezultāta a DEL ir
Pret vājām komandam var iemest!

  -3 [+] [-]

, 2018-03-24 09:32, pirms 6 gadiem
Ja pēc ploviem klubs čalim piedavā līgumu uz nākamo+ sezonām, tad domāju nav jādomā par kaut kādu TRTD un "kolhozu", bet ir jāņem. DEL čalim tiešām būs parocīgāka, jo ir tuvāk ZA spēlētājam hoķim un arī līmenis ir pietiekami labs. Diezgan daudz ar bijušajiem AHL/NHL čaļiem + Eiropas līmeņa labiem citiem leģiem un protams friču izlases džekiem.

  -3 [+] [-]

, 2018-03-24 10:51, pirms 6 gadiem
Платить за электричество в 2 разa меньше не нарушая закон реально! Советую абсолютно каждому ознакомиться с этой статьей ЛЕГАЛЬНАЯ ЭКОНОМИЯ ЭЛЕКТРОЭНЕРГИИ - РЕАЛЬНА! электрика с более чем 20 летним стажeм. Лично я пользуюсь этим методом и очень доволен!

     [+] [-]

, 2018-03-24 13:40, pirms 6 gadiem
Tas tik pierāda, ka DR vadība nemāk izmantot jaunos spēlētājus
Visu laiku ūdens smeļas rīklē, grib uz sitiena visu
Daudzās citās KHL komandās jaunie tiek iespēlēti
Savādāk vieni vairs nevar, a jaunie nemāk

     [+] [-]

, 2018-03-24 14:14, pirms 6 gadiem
нaрод недaвно рaскрыл секрет стройного и подтянутого тела, не зaнимаясь спортом и без диет с помощью миостимулятора. Этот способ вычитaл в одном блоге и решил сразу же опробовать, результaт удивил: зa две недели убрал живот и начали проступать кубики, подкачал руки и спину.Тeпеpь и жeна захотeла пoпpобoвать, вeдь нe нужнo cидеть на диетaх и ходить в cпоpт зал и цена вoпpоca копeeчнaя. Вот тот блог, где подробно все описaно --- Блог Дмитрия Якушева: Как легко накачать пресс?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2018-03-24 15:38, pirms 6 gadiem
a_burts_a_burts_100293474021870 rakstīja: Kāda hrena pēc VISAM uz pasaules ir jābūt pa galvu pa kaklu tuvāk tieši Z-Amērikas Hoķim?
Tāda hrena, ka joprojām Kanādas (ZA) hoķis ir hokeja etalons! ZA hoķis jau sen vairs nav tik "teisies, sit" hokejs. Viņi ir arī šo to paņēmuši no zviedriem šo to no krieviem, bet kopumā ir pašpietiekami un joprojām ir labākā skola un labākais hokejs uz pasaules, lai arī ko te vates pēc OS tagad nerunātu.

     [+] [-]

, 2018-03-24 17:44, pirms 6 gadiem
als rakstīja: Tāda hrena, ka joprojām Kanādas (ZA) hoķis ir hokeja etalons! ZA hoķis jau sen vairs nav tik "teisies, sit" hokejs. Viņi ir arī šo to paņēmuši no zviedriem šo to no krieviem, bet kopumā ir pašpietiekami un joprojām ir labākā skola un labākais hokejs uz pasaules, lai arī ko te vates pēc OS tagad nerunātu.
Burts kā vecais Ozerovs: "Takoj hokkej nam ņenužen!"

  +1 [+] [-]

, 2018-03-24 18:34, pirms 6 gadiem
Abrags rakstīja: Burts kā vecais Ozerovs: "Takoj hokkej nam ņenužen!"
Tā izskatās....pieļauju, ka mūsējiem vairāk viss ir ne tik daudz atkarīgs no fiziskajiem dotumiem kādu hoķi piekopt, bet kā pēc tā, kur šie nobriest un pieaug par hokejistiem. Domāju sīkajam Bukartam arī tuvāks varētu būt tādā DEL, Šveicē piekoptais ZA tipa hoķis, jo čalis ir nevāju laiku pa ZA ņēmies, kamēr bračkam tuvāks varētu būt krievu/čehu kombinacionālais hoķis. Tas ka TRTD nevienu no Bukartiem nemācēja izmantot jau ir TRTD problēmas un pierāda tikai to, ka TRTD ir jauno un vēl pajauno spēlētāju kapracis. Jo ātrāk no tās "siltumnīcas" tiec prom jo labāk priekš paša karjeras.