Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Merzļikinam pirmais zaudējums Šveices pusfinālā, Salija soli no Slovākijas pusfināla

Agris Suveizda

Merzļikinam pirmais zaudējums Šveices pusfinālā, Salija soli no Slovākijas pusfināla
Elvis Merzļikins
Foto: Sportsports.com

Eiropas hokeja līgās turpinās izslēgšanas spēles. Šveices augstākās līgas pusfinālā starp Elvja Merzļikina "Lugano" un "Bern" sērijā ir neizšķirts 1-1, bet vairs tikai vienas uzvaras līdz Slovākijas Ekstralīgas pusfinālam trūkst Artūra Salijas pārstāvētajam "Martin".

Elvis Merzļikins atvairīja 34 no 37 metieniem, bet "Lugano" vēl vienu ripu ielaida tukšos vārtos un savā laukumā regulārās sezonas uzvarētājai piekāpās ar 1:4. "Lugano" regulārajā sezonā ar 73 punktiem 50 mačos ieņēma septīto vietu 12 komandu konkurencē un ceturtdaļfinālā ar 4-2 izslēdza Ronalda Ķēniņa Cīrihes "Lions". Savukārt "Biel" regulārajā sezonā tika pie 109 punktiem un "play-off" pirmajā kārtā piecos mačos apspēlēja "Biel".

Slovākijas Ekstralīgā soli no pusfināla nokļuvusi "Martin", kas savā laukumā ar 3:0 pārspēja "Košice" un sērijā izvirzījusies vadībā ar 3-1. Artūram Salijam neitrāls lietderības koeficients. Citā ceturtdaļfinālā "Zvolen" mājās ar 5:4 apspēlēja "Žilina" un panāca izlīdzinājumu 2-2. Jānim Andersonam pozitīvs lietderības koeficients +1.

Norvēģijas čempionāta sezonu ar zaudējumu noslēdza "Manglerud Stars", kas pārspēļu turnīrā ar 2:4 atzina "Kongsvinger Elite" pārākumu. Kirils Mitrofanovs izdarīja divus metienus pa vārtiem un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1. Kamēr "Stars" ar 14 punktiem piecās spēlēs jau bija garantējusi pirmo vietu četru vienību pārspēļu turnīrā, "Kongsvinger Elite" ar sešiem punktiem ieņēma vien trešo vietu, kas nozīmētu izkrišanu no augstākās līgas.

Tomēr pašu uzvara un "Nidaros" zaudējums "Comet" (2:3) ļāva izraut otro pozīciju. Regulārajā sezonā "Stars" ar 53 punktiem 45 spēlēs bija devītajā vietā desmit komandu konkurencē, "Elite" apsteidzot par 47 punktu tiesu. 20 gadus vecais Mitrofanovs sešās pārspēlēs pie punktiem netika, nopelnīja divas soda minūtes un negatīvu lietderību -2. Regulārajā sezonā aizsargam astoņas spēles, divas rezultatīvas piespēles, sešas soda minūtes un negatīva lietderība -9.

Izmantotie resursi:
https://www.hockey.no/live/BoxScore...
MHC Martin, a.s. vs. HC Košice s.r.o. |...
HKM a.s vs. MsHK Žilina, a.s. | Extraliga SR |...
Game | Swiss Ice Hockey Federation

  +2 [+] [-]

, 2017-03-24 00:58, pirms 7 gadiem
Savukārt "Biel" regulārajā sezonā tika pie 109 punktiem un "play-off" pirmajā kārtā piecos mačos apspēlēja "Biel"

Viņi spēlēja paši ar sevi spēlēja 1/4 finālā? Autor lūdzu izlabo.

     [+] [-]

, 2017-03-24 08:35, pirms 7 gadiem
JonijsBravo rakstīja: Savukārt "Biel" regulārajā sezonā tika pie 109 punktiem un "play-off" pirmajā kārtā piecos mačos apspēlēja "Biel"

Viņi spēlēja paši ar sevi spēlēja 1/4 finālā? Autor lūdzu izlabo.nav tak zviedru uzvārdi

  -1 [+] [-]

, 2017-03-24 12:22, pirms 7 gadiem
Sūveisa samisējās rakstot