Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Bukartam piespēle, Sanhosē zaudē bez Jevpalova piedalīšanās

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bukartam piespēle, Sanhosē zaudē bez Jevpalova piedalīšanās
Rihards Bukarts
Foto: manchestermonarchs.com

Nespēlējot Ņikitam Jevpalovam, Amerikas Hokeja līgā zaudējumu piedzīvoja Rietumu konferences līdere Sanhosē "Barracuda", kamēr ECHL rezultatīva piespēle Rihardam Bukartam.

Sanhosē "Barracuda" viesos ar 1:5 piekāpās Sandjego "Gulls", un abas komandas kopvērtējumā šķir tikai viens punkts – "Barracuda" ir Rietumu konferences līdere, bet "Gulls" min uz papēžiem. Laukuma saimnieki pamatus uzvarai ielika līdz 26. minūtei, kad bija guvuši trīs vārtus pēc kārtas.

Ņikita Jevpalovs spēlē nepiedalījās, izlaižot tikai trešo cīņu šajā sezonā. Uzbrucējs izcēlies ar 12 vārtu guvumiem un septiņām piespēlēm, kā arī pozitīvu lietderības koeficientu +11. "Barracuda" tā bija tikai piektā neveiksme pēdējos 24 mačos.

ECHL pārliecinošu panākumu izcīnīja Mančestras "Monarchs", kas izbraukumā ar 5:1 apspēlēja Rīdingas "Royals". Pēc divām trešdaļām viesiem piederēja minimāls pārsvars, taču sekoja trīs bezatbildes vārti.

Rihards Bukarts palīdzēja "Monarchs" 18. minūtē atklāt rezultātu ar rezultatīvu piespēli, kas uzbrucējam bija devītā sezonā. Bukarta kontā arī trīs metieni pa vārtiem un pozitīvs lietderības koeficients +1.

"Monarchs" atrodas ceturtajā vietā Austrumu konferencē, par vienu punktu apsteidzot šonakt uzvarēto "Royals".

  +1 [+] [-]

, 2017-03-23 09:05, pirms 7 gadiem
nez kāpēc Jevpalovs nespēlēja?
Vispār tā jau nav laba zīme (ja vien Jevpalovam nav kāds savainojums), jo tieši pirms šīs spēles Barracuda uz augšu pacēla uzbrucēju no ECHL, kurš gan arī šajā spēlē nepiedalījās...
Slēpts komentārs: Ernijzz

  +2 [+] [-]

, 2017-03-23 11:10, pirms 7 gadiem
Ernijzz rakstīja: Nomierinies, Abrag! Ņikitam izsaukums uz Krievijas olimpiskās izlases treniņnometni, lai sagatavotos cīņām ar Latvijas izlasi.
Nedirsies, lupata!

  +2 [+] [-]

, 2017-03-23 11:20, pirms 7 gadiem
Ernijzz rakstīja: Nomierinies, Abrag! Ņikitam izsaukums uz Krievijas olimpiskās izlases treniņnometni, lai sagatavotos cīņām ar Latvijas izlasi.
kaut ko stulbāku ir grūti izdomāt...