Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Balcers pēdējā minūtē izrauj pagarinājumu, 1+1 arī Ābolam, Vītoliņam un Šilovam atzinība

Agris Suveizda

Balcers pēdējā minūtē izrauj pagarinājumu, 1+1 arī Ābolam, Vītoliņam un Šilovam atzinība
Rūdolfs Balcers. Foto: Belleville Senators

Amerikas Hokeja līgā ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli šonakt izcēlās gan Rūdolfs Balcers, gan Rodrigo Ābols. Ja viņi spēles zvaigžņu trijniekā netika iekļauti, tad citās līgās pie attiecīgi otrās un trešās zvaigznes goda tika Raimonds Vītoliņš un Artūrs Šilovs.

Rūdolfs Balcers 47. minūtē asistēja izlīdzinājuma vārtos, palīdzēdams Belvilas "Senators" atspēlēties no 0:3 (3:3), bet 34 sekundes līdz pamatlaika beigām neizšķirtu izrāva pats (4:4). Komanda uzvarēja pagarinājumā (5:4), savukārt Balcers atzīmējās arī ar četriem metieniem. Pēc trīs sausajām spēlēm Balcers pie punkta ticis četros mačos pēc kārtas (3+3) un sezonā kopumā 33 spēlēs ir nopelnījis 36 (16+20) punktus. Tikmēr Rodrigo Ābols otrā perioda vidū panāca 3:6 un asistēja 4:6 panākšanā, tomēr Springfīldas "Thunderbirds" neizglābās pret Providensas "Bruins" (4:7). Ābolam sezonas 30 spēlēs ir 18 (6+12) punkti. Nespēlējot nedz Ņikitam Jevpalovam, nedz Kristiānam Rubīnam, Lavalas "Rocket" ar 2:1 pieveica Toronto "Marlies".

Savienoto Valstu Hokeja līgā uzvaras vārtus guva Raimonds Vītoliņš, kurš izcēlās piektajā minūtē un kļuva par spēles otro zvaigzni. Sūfolsas "Stampede" ar 2:0 apspēlēja Linkolnas "Stars", savukārt Vītoliņš izdarīja divus metienus un nopelnīja pozitīvu lietderību +1. Sezonas sākumā bijis HS "Rīga" kapteinis, Vītoliņš jaunajā komandā 12 mačos sakrājis astoņus (6+2) punktus. Verners Egle nespēlēja Medisonas "Capitols" panākumā pār Grīnbejas "Gamblers". Ontārio Hokeja līgā trešās zvaigznes gods ticis Artūram Šilovam, kurš atvairīja 42 no 45 metieniem Berijas "Colts" uzvarā pār Vindsoras "Spitfires".

Haralds Egle NCAA guva divus vārtus Klārksona universitātes uzvarā ar 4:0, iemezdams uzvaras un arī noslēdzošo (tukšos) ripu. Eglem arī septiņi metieni un pozitīva lietderība +2. Arizonas štata universitātes zaudējumā ar 2:6 pirmajos vārtos asistēja Gvido Jansons un Filips Buncis, abiem spēli pabeidzot ar pozitīvu lietderību +1. Mareks Mitens atvairīja 25 no 29 metieniem sakāvē ar 1:5, Kārlim Čukstem trīs metieni un pozitīva lietderība +1 uzvarā ar 3:2, Jānim Jakam divi metieni uzvarā ar 2:0, bet Eduardam Tralmakam divi metieni bezvārtu neizšķirtā.

Kvebekas Junioru hokeja līgas latviešu duelī pa rezultatīvai piespēlei izdarīja gan mājinieks Raivis Ansons, gan arī Rūdolfs Polcs. Ansona Bekomo "Drakkar" trīsreiz atspēlējās un ar 7:3 pārspēja Valdoras "Foreurs". Ansons atzīmējās arī ar četriem metieniem, negatīvu lietderību -1 un divām soda minūtēm, bet Polcam divi metieni un 1/3 iemetienos. Ansons 51 spēlē ir sakrājis 31 (10+21) punktu, kamēr Polcam 52 spēlēs ir 17 (6+11) punkti. ECHL četrus metienus izdarīja Renārs Krastenbergs, kura Vīlingas "Nailers" ar 2:3 piekāpās Kalamazū "Wings", bet Kristoferam Bindulim viens metiens, divas soda minūtes un negatīva lietderība -1 Dienvidkarolīnas "Stingrays" uzvarā pār Atlantas "Gladiators" (5:4 bullīšos).

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/stats/game-cente...
https://theahl.com/stats/game-cente...
https://theahl.com/stats/game-cente...
https://www.echl.com/en/matches/6cb...
https://www.echl.com/en/matches/3ed...
https://theqmjhl.ca/gamecentre/2739...
https://ontariohockeyleague.com/gam...
https://www.ushl.com/view#/game-sum...
Welcome to collegehockeystats.net
Welcome to collegehockeystats.net
Welcome to collegehockeystats.net
Welcome to collegehockeystats.net
Welcome to collegehockeystats.net
Welcome to collegehockeystats.net
Welcome to collegehockeystats.net

     [+] [-]

, 2020-02-23 13:14, pirms 4 gadiem
Verners Egle ticis pie college commitment - iekš American International College nākamsezon nomainīs Jāni Jaku - College Commitments - College Hockey, Inc. .

     [+] [-]

, 2020-02-23 13:24, pirms 4 gadiem
Rūdis tik uguņo! Un liels prieks par Ābolu - pēc neveiksmīgā sezonas sākuma uzņēmis labu ritmu un punkti krājas!