Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ābolam 15. vārti QMJHL sezonā

Krišs Upenieks

Ābolam 15. vārti QMJHL sezonā
Rodrigo Ābols
Foto: Daniel Doucet / acadienouvelle.com

Kvebekas Jaunatnes hokeja līgas (QMJHL) regulārās sezonas spēlē Latvijas hokejista Rodrigo Ābola pārstāvētā ''Titan'' 15 vārtu spēlē ar 8:7 pieveica ''Sea Dogs'' hokejistus.

Labu pamatu uzvarai ''Titan'' ielika jau spēles pirmajā periodā, kuru uzvarēja ar 4:1. Otrajā periodā ''Sea Dogs'' guva trīs vārtus pēc kārtas, bet 54. minūtē pat izvirzījās vadībā ar 7:6. Atlikušajā spēles daļā ''Titan'' no sākuma izlīdzināja rezultātu, bet mača pagarinājumā izrāva uzvaru ar rezultātu 8:7.

Jau 13. sekundē papildlaikā ''Titan'' uzvaras vārtus guva neviens cits kā Latvijas uzbrucējs Rodrigo Ābols. Tas arī bija Rodrigo vienīgais rezultativitātes punkts šajā spēlē. Ābola kontā arī viens metiens pa vārtiem, 13 no 22 uzvarēti iemetieni, viens spēka paņēmiens un pozitīvs lietderības koeficients plus viens.

Jāpiemin, ka ''Sea Dogs'' laukumā klātienē šo spēli vēroja 4632 skatītāji. QMJHL sezonā Ābols 42 spēlēs guvis 15 vārtus un atdevis 28 rezultatīvas piespēles. Rodrigo arī pozitīvs lietderības koeficients plus 12.

Izmantotie resursi:
QMJHL – Includes live game day coverage,...