Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Smirnovam sestie vārti NLA sezonā, "Servette" iemet sešas ripas, taču neuzvar

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Smirnovam sestie vārti NLA sezonā, "Servette" iemet sešas ripas, taču neuzvar
Deniss Smirnovs. Foto: gshc.ch

Šveices Nacionālajā līgā (NLA) latviešu uzbrucējs Deniss Smirnovs guva sestos vārtus šosezon, tomēr tas neļāva Ženēvas "Servette" ļoti rezultatīvā cīņā pret Cīrihes "Lions" izvairīties no zaudējuma ar 6:9.

20 gadus vecajam Smirnovam šosezon aizvadītajās 39 spēlēs izdevies tikt pie 17 (6+11) rezultativitātes punktiem. Šovakar Deniss uz ledus pavadītajās 17 minūtēs un 33 sekundēs arī tika pie lietderības koeficienta -3, veica kopumā četrus metienus pa vārtiem un uzvarēja deviņos no 17 (52,94%) iemetieniem. Smirnova tautietis aizsargs Sandis Smons 7:25 minūtēs izdarīja vienu metienu pa Cīrihes komandas vārtiem.

Ar "hat-trick" izcēlās gan "Servette" hokejists Ēriks Fers, gan "Lions" spēlētājs Deniss Hollenšteins. Ženēvas vienība ar 40 mačos iekrātiem 68 punktiem atkrita uz trešo vietu Šveices čempionāta kopvērtējumā.

Norvēģijas "GET-Ligaen" čempionātā aizsargs Maksims Ponomarenko laukumā bija 16:42 minūtes, kuru laikā izdarīja trīs metienus, kā arī iekrāja lietderības koeficientu +1, palīdzot Fredrikstadas "Stjernen" viesos ar 3:0 pieveikt Manglerūdas "Star". "Stjernen" ar 34 spēlēs nopelnītiem 47 punktiem Norvēģijas līgā ir sestā.

Krievijas Augstākajā līgā (VHL) trešo neveiksmi pēc kārtas piedzīvoja ģenerālmenedžera Normunda Sējēja Taškentas "Humo", izbraukumā ar 1:3 piekāpjoties "Tambov" komandai. Uzbekistānas vienība ar 51 punktu 46 spēlēs ir septītā 1. konferencē.

Savukārt 13. pozīciju tajā ar 39 punktiem saglabā Grigorija Panteļejeva trenētā "Rostov", ar 1:2 zaudējot Penzas "Dizel".

Šveices pēc spēka otrajā līgā trešo zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja ar 67 punktiem sestajā pozīcijā esošā "Langenthal", viesos ar 3:4 atzīstot "Zug Academy" pārākumu. Uzbrucēji Toms Andersons un Rihards Melnalksnis šovakar palika ārpus Langentālas sastāva.

Izmantotie resursi:
https://www.sihf.ch/de/game-center/...
https://www.hockey.no/live/BoxScore...