Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Balcers: "Trauma bija kā sitiens pa seju"

Rolands Eliņš

Balcers: "Trauma bija kā sitiens pa seju"
Rūdolfs Balcers (pa kreisi) cīņā par ripu ar Martinu Marinčinu. Foto: Joe Chase/The Canadian Press/PA Images/Scanpix

Latvijas hokejists Rūdolfs Balcers intervijā ar „The Athletic”, Ziemeļamerikas sporta mediju, paskaidroja, ka septembrī gūtā trauma viņam bijusi ļoti nepatīkama. Viņa treneris AHL komandā „Senators” tikmēr uzskata, ka Balceram fārmklubā būs jāpaliek vēl pāris nedēļas.

„Trauma bija kā sitiens pa seju,” sacīja Rūdolfs Balcers par septembra izskaņā NHL treniņnometnē gūto savainojumu. Balcers pastāstījis, ka savainojumu guva brīdī, kad pielietoja spēka paņēmienu – pretinieks tobrīd esot pagājis nost no viņa ceļa, Balcera kāja ietriecās laukuma apmalē, un viņš sajutis, ka kaut kas pārplīst.

„Es tāpat cerēju, ka tas nav nekas nopietns,” teica Balcers. „Centos iziet laukumā nākamajā maiņā, taču ceļgals nejūtas normāli, un ārsti uzreiz pateica, ka traumētas ceļgala saites. Viņi uzreiz pateica, ka es nespēlēšu krietnu laiciņu.”

„Šīs bija smagas sešas nedēļas bez hokeja,” teica Balcers. „Taču esmu priecīgs atgriezties laukumā.”

Balcera atgriešanās bijusi priecīgs notikums arī Belvilas „Senators” vienībai, kuras rindās latviešu uzbrucējs trīs mačos paspējis tikt pie četriem punktiem. AHL komandas galvenais treneris Trojs Manns medijiem norādīja, ka Balcera divi vārti uzreiz pirmajā mačā, atgriežoties pēc savainojuma, daudz pasaka par Balcera prasmēm un viņa talantu veidot uzbrukumu.

Manns prognozēja, ka Balcera izsaukums uz NHL varētu būt gaidāms pēc divām nedēļām: „Parasti tas prasa dažas nedēļas spēļu režīmā, iejusties pārbraucienos un aizvadīt divas spēles divās dienās. Mana pieredze rāda, ka, lai pilnvērtīgi atgrieztos iepriekšējā režīmā, nepieciešamas divas nedēļas, sešas AHL spēles.”

Balcera nākamā spēle AHL paredzēta šonakt, 2:00 tiekoties ar Binghemtonas „Devils”.

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/1392202/201...

     [+] [-]

, 2019-11-22 18:41, pirms 4 gadiem
Blin, kā var būt "vēl pāris nedēļas", ja pēctam tekstā saka, ka KOPUMĀ jāpavada 2 nedēļas, jeb 6 spēles? Tātad vēl aptuveni 3 spēles jeb viena nedēļa.

     [+] [-]

, 2019-11-22 20:22, pirms 4 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Blin, kā var būt "vēl pāris nedēļas", ja pēctam tekstā saka, ka KOPUMĀ jāpavada 2 nedēļas, jeb 6 spēles? Tātad vēl aptuveni 3 spēles jeb viena nedēļa.
Daudz kas pazūd/nāk klāt tulkojumā. SC tā pat ir normāla situācija.