Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

V. Egle un "Fighting Saints" nomētā pretiniekus, taču zaudē

V. Egle un "Fighting Saints" nomētā pretiniekus, taču zaudē
Verners Egle. Foto: facebook.com/pg/fightingsaints

Savienoto Valstu hokeja līgā (USHL) pagājušajā naktī trešo zaudējumu astoņās šīs sezonas spēlēs piedzīvoja Vernera Egles pārstāvētā Dubjūkas "Fighting Saints" komanda.

"Fighting Saints" hokejisti izbraukumā ar 0:1 piekāpās Grīnbejas "Gamblers", lai gan pa pretinieku vārtiem izdarīja par 17 metieniem vairāk nekā mājinieki (43 pret 26). Trīs metienus izpildīja arī 19 gadus vecais Egle, kurš maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Latviešu uzbrucējs šajā sezonā astoņos mačos ir izcēlies ar trim rezultatīvām piespēlēm, kā arī nopelnījis divas soda minūtes un pozitīvu lietderības koeficientu +1. "Fighting Saints" komanda ar desmit punktiem astoņās spēlēs pašlaik ieņem trešo vietu USHL čempionāta Austrumu konferences kopvērtējumā.

Verners iepriekšējās divas sezonas pavadīja citā USHL komandā Medisonas "Capitols", kurā šosezon spēlē Roberts Bļugers. Divu sezonu laikā Egle 91 spēlē guva 15 vārtus un atdeva 16 rezultatīvas piespēles. Bļugers šosezon astoņās spēlēs ar rezultativitāti nav izcēlies.

Izmantotie resursi:
ushl.com