Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Maksims Širokovs no cīņas par Kontinentālo kausu izstājas

Artjoms Jeļisejevs
Artjoms Jeļisejevs

Maksims Širokovs no cīņas par Kontinentālo kausu izstājas
Maksims Širokovs
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

No turpmākās cīņas par IIHF Kontinentālo kausu svētdien izstājās Rumānijas klubs Brašovas "Corona" ar latviešu aizsargu Maksimu Širokovu ierindā. Izcīnot divas uzvaras turnīra ievadā, "Corona" izšķirošajā mačā ar 0:3 piekāpās Ungārijas vienībai Miškolcas "Jegesmedvek".

Savās mājās notikušajā C grupas turnīru „Corona” sāka ar uzvarām pār Serbijas „Crvena Zvezda” (8:4) un Spānijas „Txuri Urdin” (4:1). Taču izšķirošajā mačā par ceļazīmi trešajā kārtā Rumānijas vienība cieta sauso neveiksmi, jau pirmās trešdaļas vidū nonākot iedzinējos ar 0:2, bet trešos vārtus zaudējot deviņas minūtes pirms pamatlaika beigām.

Maksims Širokovs turnīra pēdējā spēlē četras reizes meta pa pretinieku vārtiem un maču pabeidza ar neitrālo lietderības koeficientu.

Tādējādi „Jegesmedvek” iekļuva IIHF Kontinentālā kausa izcīņas trešajā posmā, kur grupā tiksies ar Francijas klubu Grenobles "Bruleurs de Loups" (Francija), Astanas "Nomad" no Kazahstānas un Itālijas"Ritten Sport". Turnīrs notiks Itālijā. Šajā pašā laikā citā grupā par ceļazīmi finālturnīrā cīnīsies Latvijas čempionvienība „Kurbads”, kas Dānijā sacentīsies ar vietējo „Rungsted Ishockey”, latviešu vārtsarga Ervīna Muštukova pārstāvēto Šefildas „Steelers” no Lielbritānijas, kā arī Minskas „Yunost” no Baltkrievijas. Pusfināla kārtas turnīri notiks no 17. līdz 19.novembrim.

Izmantotie resursi:
Second Round - Group C - CCC - International...