Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Gudļevski nomaina pēc 20 minūtēm, Balceram trīs punkti un pirmā zvaigzne

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Gudļevski nomaina pēc 20 minūtēm, Balceram trīs punkti un pirmā zvaigzne
Kristers Gudļevskis
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Ziemeļamerikas hokeja laukumos spēles aizvadījuši Latvijas hokejisti, kuri lauž ceļu pretī sapnim. Kristers Gudļevskis pirmajā trešdaļā ielaida četrus vārtus un tika nomainīts, bet junioros Rūdolfam Balceram lietderības koeficients +4, tālu neatpaliekot arī Kristiānam Rubīnam ar +3.

Amerikas Hokeja līgā neveiksmīgu spēli aizvadīja Kristers Gudļevskis, kura pārstāvētā Sirakjūzas "Crunch" savā laukumā ar 4:5 piekāpās Jutikas "Comets". Latvietis vārtos pavadīja pirmo trešdaļu, kurā atvairīja četrus no astoņiem metieniem, pēcāk tiekot nomainīts, bet komandai izglābties neizdevās.

Izbraukumā uzvaru izcīnīja Springfīldas "Thunderbirds", kas ar 1:0 apspēlēja Vilkesbēres/Skrentonas "Penguins". Vienīgie vārti tika gūti desmitajā minūtē. Rihards Bukarts izdarīja vienu metienu pa vārtiem un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu. Teodors Bļugers nespēlēja.

Rietumu hokeja līgā "Kamloops Blazers" savā laukumā ar 5:1 pieveica "Saskatoon Blades". Izšķirošais izrāviens notika pirmās trešdaļas beigās, kad izdevās izvirzīties vadībā un dubultot pārsvaru, un abus vārtus guva Rūdolfs Balcers, kurš arī asistēja komandas pirmajā precīzajā metienā. Tādējādi viņam trīs punkti, pozitīvs lietderības koeficients +4 un pirmās zvaigznes gods.

"Medicine Hat Tigers" izbraukumā ar 4:1 uzvarēja duelī ar "Kootenay Ice". Pirmajā trešdaļā izdevās iegūt divu vārtu pārsvaru, kas mača vidū tika atjaunots tikai trīs minūtes pēc sāncenšu vienīgajiem vārtiem. Aizsargam Kristiānam Rubīnam, kurš spēli sāka starta pieciniekā, rezultatīva piespēle un pozitīvs lietderības koeficients +3.

Ontario Hokeja līgā "Oshawa Generals" savā laukumā tika galā ar "Sarnia Sting" – 6:2. Piektos vārtus 43. minūtē guva Renārs Krastenbergs, kurš pa pretinieku vārtiem meta divas reizes un sakrāja pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Kvebekas Hokeja līgā "Rouyn-Noranda Huskies" pieveica "Halifax Mooseheads", viesos ņemot virsroku ar 4:2. Pirmajos vārtos rezultatīva piespēle Mārtiņam Dzierkalam, kuram arī divas soda minūtes un pozitīvs lietderības koeficients +1.

Savienoto Valstu Hokeja līgā "Sioux City Musketeers" ar 5:1 apspēlēja "Fargo Force". Laukuma saimnieku vārtus sargāja Matīss Edmunds Kivlenieks, tiekot galā ar 26 no 27 metieniem.

"Madison Capitols" mājās ar 3:2 pieveica "Waterloo Black Hawks". Verneram Eglem rezultatīva piespēle otrajos vārtos un pozitīvs lietderības koeficients +1.

"Omaha Lancers" izbraukumā guva trīs vārtus pēc kārtas un ar 4:1 apspēlēja "Team USA". Viens no panākuma kaldinātājiem bija arī Erlends Kļaviņš, kurš ar piespēli palīdzēja gan atgūt vadību, gan dubultot pārsvaru. Tāpat uzbrucēja kontā viens metiens, divas soda minūtes un pozitīvs lietderības koeficients +2.

  +1 [+] [-]

, 2016-10-22 09:33, pirms 7 gadiem
Cerams, Gudis nebūs pavisam sašvakojis.

  +3 [+] [-]

, 2016-10-22 09:36, pirms 7 gadiem
Brože atkal haltūrē - noignorējis mūsējos, ka šonakt spēlēja NCAA: Binduli un Jaku.
Ja Brože lasītu vēstules, aizsūtītu viņam PM, bet viņš diemžēl to nedara...

  +3 [+] [-]

, 2016-10-22 09:37, pirms 7 gadiem
Ielaida katru otro...bēdīgi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-10-22 09:58, pirms 7 gadiem
Vitok rakstīja: Ielaida katru otro...bēdīgi!
tā ir tikai 1 spēle - nāks nākamā, būs viss štokos.

     [+] [-]

, 2016-10-22 10:09, pirms 7 gadiem
Grūti Gudļevski kādos ielaistajos vārtos vainot, aizsardzībā slikti nospēlēja un ļāva brīvi uzmest, pirmajos vārtos pielaboja, otrajos ielaistajos atļāva pretiniekam uzreiz pēc iemetiena uzmest...

  -4 [+] [-]

, 2016-10-22 10:12, pirms 7 gadiem
Gudijs - flops
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-10-22 11:56, pirms 7 gadiem
bitoose rakstīja: Gudijs - flops
Ko tu tur muldi
Visiem labajiem sportistiem kāda slikta spēle trāpās.
Tad jau McDavidu vispār pēc spēles pret Buffalo vajadzēja sūtīt uz AHL -1 18min 36% uzvarētu iemetienu pilnīgs flops uz KHL pēc tavas loģikas

     [+] [-]

, 2016-10-22 12:35, pirms 7 gadiem
Abrags rakstīja: Brože atkal haltūrē - noignorējis mūsējos, ka šonakt spēlēja NCAA: Binduli un Jaku.
Ja Brože lasītu vēstules, aizsūtītu viņam PM, bet viņš diemžēl to nedara...
Twitteri viņam uzraksti

  +2 [+] [-]

, 2016-10-22 12:46, pirms 7 gadiem
Tik rezultatīva nakts negadās bieži mūsu junioriem leģionāriem, par ko liels prieks. Mans ieteikums autoriem būtu arī ielikt mūsējo kopējo sezonas statistiku un komandas vietu turnīra tabulā, tad raksts kļūtu vēl pilnvērtīgāks

  +3 [+] [-]

, 2016-10-22 12:57, pirms 7 gadiem
Gudi! Gudi! NHL! NHL!

Tampas treneri lohi, viņi mūsu talantu smacē nost!

  +1 [+] [-]

, 2016-10-22 13:30, pirms 7 gadiem
Kardināls rakstīja: Gudi! Gudi! NHL! NHL!

Tampas treneri lohi, viņi mūsu talantu smacē nost!
Piekrītu! /s

  +1 [+] [-]

, 2016-10-22 15:31, pirms 7 gadiem
Par Gudļevski varu tikai teikt, ka tas arī ir viņa līmenis šobrīd, ļoti nestabils. Tieši tāpēc es viņu nekādi nevienā brīdī neliktu augstāk par Merzļikinu vai Masaļski. Ja viņš nespēj dominēt AHL NHL viņu negribēs savos vārtos neviena komanda

  +1 [+] [-]

, 2016-10-22 16:37, pirms 7 gadiem
tādsnesportists rakstīja: Par Gudļevski varu tikai teikt, ka tas arī ir viņa līmenis šobrīd, ļoti nestabils. Tieši tāpēc es viņu nekādi nevienā brīdī neliktu augstāk par Merzļikinu vai Masaļski. Ja viņš nespēj dominēt AHL NHL viņu negribēs savos vārtos neviena komanda
Nav jau teikts, ka visi goli uz viņa sirdsapziņas. Iespējams, ka komanda kopumā nolohoja, un ir situācijas, kad neviens vārtsargs neizvilks. Un, pat ja arī viņš pieļāva kļūdas un nolažoja, tak vislielākajiem meistariem gadās melnās dienas. Ja tās kļūst par regulāru parādību - tad ir cita runa. Bet pagaidām tā nav.