Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Šilovs "Colts" vārtos debitē ar uzvaru un 37 atvairītiem metieniem, Ansonam pirmie vārti

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Šilovs "Colts" vārtos debitē ar uzvaru un 37 atvairītiem metieniem, Ansonam pirmie vārti
Artūrs Šilovs. Foto: IIHF.com

Ontario Hokeja līgā debitējis vārtsargs Artūrs Šilovs, kurš palīdzēja "Barrie Colts" savā laukumā ar 6:2 pieveikt "London Knights".

Artūrs Šilovs, kurš šovasar tika izvēlēts Nacionālās hokeja līgas draftā un parakstīja līgumu ar Vankūveras "Canucks", Ziemeļamerikas hokejā debitējis ar panākumu. Viņš atvairīja 37 metienus no 39 un tika atzīts par mača otro spožāko zvaigzni. Latvietis abas ripas ielaida pirmajā trešdaļā, bet turpinājumā "Colts" atbildēja ar pieciem precīziem metieniem pēc kārtas.

"Colts" vārtsargiem sezonas ievads padevies sekmīgs, jo dienu iepriekš izdevās viesos ar 3:0 pieveikt "North Bay Battalion". Šilovs palika rezervē, bet Džets Grīvss atvairīja 29 metienus un aizvadīja sauso spēli. Grīvs "Colts" vārtus sargāja arī pagājušajā sezonā, aizvadot 27 spēles un atvairot 91,1% metienu.

Sezona sākusies arī Kvebekas Junioru līgā, kurā šosezon spēlē trīs latvieši. "Chicoutimi Sagueneens" šonakt viesos ar 5:4 bullīšos pārspēja "Victoriaville Tigres", un Harijs Brants spēlēja pirmajā aizsardzības pārī, nopelnot pozitīvu lietderības koeficientu +1. Viņam tā bija otrā spēle sezonā.

Otro maču aizvadīja arī "Baie-Comeau Drakkar", kas savā laukumā ar 3:5 zaudēja "Rimouski Oceanic". Raivis Kristiāns Ansons guva savus pirmos vārtus Kanādā, spēles 44. minūtē panākot 2:4. Turpinājumā "Drakkar" samazināja deficītu līdz minimumam, bet neizglābās. Ansona kontā arī četri metieni pa vārtiem un divi spēka paņēmieni.

Vienu spēli aizvadījis Rūdolfs Polcs, kurš pārstāv "Val-d'Or Foreurs" un kura kontā ir viena rezultatīva piespēle. Viņam nākamais mačs šovakar pēc Latvijas laika.

  +1 [+] [-]

, 2019-09-22 14:26, pirms 5 gadiem
Čalim ir iekšās!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja