Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Brahmanim zaudējums Baltkrievijā, A. Ševčenko trīs piespēles

Rolands Eliņš

Brahmanim zaudējums Baltkrievijā, A. Ševčenko trīs piespēles
Edijs Brahmanis
Foto: Hcshahter.by

Baltkrievijas hokeja līgā ar veselām trim rezultatīvām piespēlēm vienā mačā izcēlies Artūrs Ševčenko, palīdzot „Neman” vienībai ar 10:1 sagraut „Mogilev”.

Baltkrievijas čempionāta spēlē zaudējumu cieta Edija Brahmaņa pārstāvētā „Soligorsk”, kas ar 1:3 piekāpās Žlobinas „Metallurg”. Brahmanis spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens. Sezonas sākumā piecās spēlēs viņš guvis četrus punktus (3+1).

Savukārt graujošu uzvaru pār „Mogilev” izcīnīja Grodņas „Neman” (10:1) ar Artūru Ševčenko un Maksimu Širokovu sastāvā, bet bez traumētā Elvja Biezā. Širokovs iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu plus trīs, kamēr Ševčenko tika pie plus četri un trim rezultatīvām piespēlēm. Viņam šosezon piecās spēlēs 0+4.

Tikmēr EBEL turnīrā Zinta Naura Zuševica pārstāvētā „99ers” ar 1:2 papildlaikā piekāpās Insbrukas komandai HCI. Zuševics ar punktiem neizcēlās, bet nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens. Šī bija komandas otrā spēle EBEL sezonā un pirmais zaudējums.