Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Daugaviņam un Karsumam pa piespēlei zaudējumā CSKA

Andrejs Siliņš

Daugaviņam un Karsumam pa piespēlei zaudējumā CSKA
Kaspars Daugaviņš. Foto: Kaspars Volonts, dinamoriga.lv

Kaspars Daugaviņš un Mārtiņš Karsums tika pie rezultatīvām piespēlēm Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētās Maskavas "Spartak" zaudējumā pārbaudes spēlē citai Krievijas galvaspilsētas vienībai CSKA - 2:5.

Pētera Skudras trenētā Čeļabinskas "Traktor" pagarinājuma 45. sekundē atzina Pekinas "Kunlun Red Star" pārākumu. Tas bija Skudras trenētās komandas pirmais zaudējums pirmssezonā pēc uzvarām iepriekšējās piecās pārbaudes spēlēs. Rītdien "Traktor" spēlēs pret Novosibisrkas "Sibir", bet pēdējais pārbaudes mačs pirms sezonas ieplānots svētdien pret Magņitogorskas "Metallurg".

Zaudējums šodien arī Latvijas izlases trenera Boba Hārtlija vadītajai Omskas "Avangard", kas ar 1:2 papildlaikā piekāpās Čerepovecas "Severstal". Omskai šis bija ceturtais zaudējums sešās līdz šim aizvadītajās pārbaudes spēlēs. Līdz sezonai vēl trīs pārbaudes mači - rīt pret Jāņa Kalniņa "Jokerit", bet pēcāk pretī stāsies arī "Torpedo" un SKA.

Miks Indrašis nebija Maskavas "Dynamo sastāvā uzvarā pār Podoļskas "Vityaz" (4:1). Maskaviešiem šī bija jau astotā spēle no 11 pirmssezonā paredzētajām un piektais panākums. Kaspars Daugaviņš un Mārtiņš Karsums asistēja "Spartak" otrajā vārtu guvumā zaudējumā Maskavas derbijā CSKA vienībai - 2:5. Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētajai "Spartak" šis bija pirmais zaudējums sešās starpsezonas spēlēs. Līdz sezonas sākumam vēl nolikti trīs mači.

Čehijā Vitkovices komanda ar 7:3 pārspēja "Znojmo", bet Roberts Bukarts palika bez rezultativitātes punktiem. "Ridera" komandai tā bija pirmā uzvara pēc trīs zaudējumiem iepriekšējos mačos. Zlīnas vienība ar Ralfu Freibergu pirmajā aizsargu pārī piekāpās "Kometa" ar 1:2. Guntis Galviņš spēlēja "Ocelari" otrajā aizsargu pārī, komandai ar 2:3 papildlaikā piekāpjoties "Olomouc".

Ērika Ševčenko pārstāvētā Krievijas augstākās līgas (VHL) vienība Novokuzņeckas "Metallurg" ar 5:3 pārspēja Krasnojarskas "Sokol". Ševčenko spēlēja savas komandas otrajā aizsargu pārī. "Metallurg" izcīnījusi uzvaras visas līdzšinējās četrās pārbaudes spēlēs, bet priekšā vēl ļoti saspringts grafiks - rīt viena spēle un no 26. līdz 30. augustam vēl pieci mači piecās dienās.