Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Dzierkals un "Huskies" cīņu par Memoriālo kausu sāk ar uzvaru

Andrejs Siliņš

Dzierkals un "Huskies" cīņu par Memoriālo kausu sāk ar uzvaru
Mārtiņš Dzierkals
Foto: Kathy Kocur HockeyProspect.com

Naktī uz svētdienu uzvaru pirmajā Memoriālā kausa spēlē izcīnīja Mārtiņa Dzierkala pārstāvētā "Huskies", kas ar rezultātu 5:3 apspēlēja Brendonas "Wheat Kings".

Ikgadējais Memoriālais kauss apvieno trīs Ziemeļamerikas spēcīgāko junioru līgu čempionus, lai noskaidrotu pašu labāko kontinenta komandu. Šogad turnīrā piedalās Kvebekas līgas čempione "Huskies" ar Dzierkalu ierindā, Rietumu līgas čempione "Wheat Kings", Ontario līgas čempione Londonas "Knights", kā arī mājiniece Reddīras "Rebels", kas šogad Rietumu līgā tika līdz pusfinālam, kur atzina tieši ""Wheat Kings" pārākumu, tomēr turnīram kvalificējās kā tā organizatore.

Pirmajā mačā "Knights" ar 6:2 pieveica "Rebels", bet otrajā cīņā laukumā devās "Huskies" un "Wheat Kings". Jau pirmajā trešdaļā "Huskies" bija krietni labāka realizācija, izdevās panākt 3:1 un vadību zaudēt vairs nebija lemts. Pēdējā trešdaļā "Wheat Kings" kārtīgi nomētāja (metienu attiecība 20:4) pretiniekus, taču "Huskies" tik un tā svinēja panākumu ar 5:3.

Dzierkals šoreiz pie rezultativitātes punktiem netika, uzvarēja vienā no diviem iemetieniem, saņēma divas soda minūtes un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu (-1).

Turnīra formāts paredz, ka katra komanda izspēlē vienu maču ar katru un pēc tam notiek "play-off" - pusfinālā labākā komanda tiekas ar ceturto, otrā ar trešo. "Huskies" nākamā cīņa paredzēta jau naktī uz pirmdienu, kad jātiekas ar mājinieci "Rebels".

Ņikita Jevpalovs Austrumkrasta līgas Rietumu konferences finālsērijas ceturtajā mačā palīdzēja Alenas "Americans" ar 6:5 papildlaikā uzveikt Fortveinas "Komets". Jevpalovam šajā mačā divas soda minūtes un negatīvs lietderības koeficients (-2), bet sērijā rezultāts kļuvis jau 3-1 Alenas vienības labā.

     [+] [-]

, 2016-05-22 10:43, pirms 8 gadiem
Malacis! Vēlu veiksmi čalim!