Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Vilmanis gūst divus vārtus un palīdz "Sting" turpināt punktu sēriju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vilmanis gūst divus vārtus un palīdz "Sting" turpināt punktu sēriju
Sandis Vilmanis. Foto: Mark Malone/Chatham Daily News/Sarnia Observer

19 gadus vecais latviešu uzbrucējs Sandis Vilmanis izcēlies ar diviem vārtiem un kaldinājis Sārnijas "Sting" uzvaru ar 6:1 Ontārio Hokeja līgas izbraukuma spēlē pret "Owen Sound Attack".

Sandis Vilmanis guva divus vārtus, izdarīja četrus metienus un spēli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1. Sezonas 59 mačos viņš izcēlies ar 19 vārtiem un 42 punktiem. Šī bija otrā reize, kad Vilmanis vienā spēlē iemetis divus vārtus.

Sārnijas "Sting" pie punktiem tikusi jau 16 spēlēs pēc kārtas un Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem trešo vietu. Latvieša pārstāvētā komanda nodrošinājusi dalību izslēgšanas spēlēs.

Nacionālās hokeja līgas kluba Floridas "Panthers" draftētais uzbrucējs iekļauts Latvijas izlases kandidātu sarakstā pirms pasaules čempionāta.