Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Cibuļska kļūda atnes vārtu zaudējumu, "Mountfield" nonāk "kraujas malā"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Cibuļska kļūda atnes vārtu zaudējumu, "Mountfield" nonāk "kraujas malā"
Oskars Cibuļskis
Foto: Mountfieldhk.cz

Čehijas Ekstralīgas hokejā ceturtdaļfināla piektajā mačā trešo zaudējumu pēc kārtas piedzīvojusi aizsarga Oskara Cibuļska un uzbrucēja Andra Džeriņa Hradeckrāloves "Mountfield", kas šovakar ar 1:2 atzina Liberecas "Bílí Tygři" pārākumu.

"Mountfield" iedzinējos nonāca pavisam ātri - jau otrajā minūtē paviršu piespēli savā zonā veica Oskars Cibuļskis, ripu pārtverot viesu spēlētājiem, kuri nevilcinoties panāca 1:0 "Bílí Tygři" labā. Ar šādu rezultātu noslēdzās pirmais periods.

Pēc pārtraukuma veiksme otro reizi uzspīdēja viesiem, kad ceturtajā minūtē rezultāta starpību "Bílí Tygři" labā izdevās dubultot Jaroslavam Vlaham - 2:0. Šajā situācijā gan krietni piepalīdzēja "Mountfield" slovēņu aizsargs Blažs Gregorčs no kura pēc rikošeta ripa ielēca mājinieku vārtos.

Ja otrā perioda turpinājumā rezultāts uz tablo saglabājās nemainīgs, tad trešajās 20 minūtēs mājinieki metās atspēlēties, veicot lielu ofensīvu. Tas atspoguļojās gan izdarītajos metienos pa vārtiem (12:3), gan pēc Rudolfa Červenija precīzā raidījuma arī uz rezultāta tablo, "Mountfield" panākot 1:2.

Par spīti vairākām skaitliskā vairākuma iespējām rezultāts vairs nemainījās, "Bílí Tygři" izcīnot uzvaru ar 2:1, kā arī pārņemot vadību visā ceturtdaļfināla sērijā ar 3-2.

Oskars Cibuļskis (spēlēja otrajā aizsargu pārī) šovakar laukumā pavadīja 20:32 minūtes, nopelnot negatīvu lietderības koeficientu -1, izdarot vienu metienu, veicot vienu spēka paņēmienu un bloķējot vienu pretinieka metienu.

Tikmēr trešās maiņas centra uzbrucējs Andris Džeriņš 13:51 minūtes laikā uzvarēja 10/13 (77%) iemetieniem, kā arī veca vienu spēka paņēmienu un bloķēja vienu metienu.

Savukārt Šveices NLA čempionāta play-out turnīrā 14:05 minūtes laukumā pavadīja 24 gadus vecais uzbrucējs Toms Andersons, kurš šajā laikā nopelnīja divas soda minūtes. Viņa, kā arī vārtsarga Ivara Punnenova (palika ārpus pieteikuma) Langnavas "Tigers" ar 4:3 pieveica pārliecinošā pēdējā vietā esošo Klotenes "Flyers".

     [+] [-]

, 2018-03-22 21:29, pirms 6 gadiem
Džeriņš laikam nav īsti formā pēc traumas.

     [+] [-]

, 2018-03-22 23:10, pirms 6 gadiem
Ciba - labākais!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2018-03-23 01:14, pirms 6 gadiem
purva_velns,
Džeriņš laikam nav īsti formā pēc traumas.

tu nepieļauj varbūtību ka Džeriņš spēlē ar nesadziedētu traumu uz pretsāpju špricēm?