Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Balceram vārti mazākumā, 34 punkti 32 spēlēs AHL

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Balceram vārti mazākumā, 34 punkti 32 spēlēs AHL
Rūdolfs Balcers. Foto: Belleville Senators

Amerikas Hokeja līgā rezultatīvs trešajā spēlē pēc kārtas bija Latvijas izlases uzbrucējs Rūdolfs Balcers, bet viņš neglāba Belvilas "Senators" no zaudējuma mājās.

AHL

Belvilas "Senators" savā laukumā ar 3:6 zaudēja Jutikas "Comets". Rūdolfs Balcers guva vārtus mazākumā, otrās trešdaļas sākumā samazinot pretinieku pārsvaru (2:3). Viņam tas bija 15. rezultatīvais metiens šajā sezonā. Balcers izdarīja četrus metienus un dueli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

VIDEO: Balcers gūst vārtus skaitliskajā mazākumā

Springfīldas "Thunderbirds" savā laukumā ar 4:1 uzvarēja Hārtfordas "Wolf Pack". Rodrigo Ābols izdarīja vienu metienu pa vārtiem un maču pabeidza ar neitrālu lietderību. Lavālas "Rocket" savā laukumā pieveica Manitobas "Moose" – 4:1. Ņikita Jevpalovs nespēlēja.

ECHL

Vīlingas "Nailers" izbraukumā palika sausā pret Sinsinati "Cyclones" – 0:3. Laukuma saimnieki visus vārtus guva mača otrajā pusē. Renārs Krastenbergs izdarīja vienu metienu pa vārtiem un iekrāja negatīvu lietderības koeficientu -1.

QMJHL

"Val-d'Or Foreurs" izbraukumā ar 3:2 pagarinājumā pieveica "Chicoutimi Sagueneens". Viesi pēc pirmās trešdaļas bija iedzinējos ar 0:2, un viņi visus vārtus iemeta pēdējo desmit minūšu laikā. Atspēlēšanos palīdzēja ievadīt Rūdolfs Polcs, kurš vairākumā izdarīja rezultatīvu piespēli "Foreurs" pirmajos vārtos. Viņam neitrāla lietderība un uzvarēti divi no četriem iemetieniem, spēlējot pirmajā maiņā.

USHL

"Sioux Falls Stampede" savā laukumā pagarinājumā piedzīvoja zaudējumu – 2:3 pret "Lincoln Stars". Raimonds Vītoliņš ar pieciem metieniem bija aktīvākais savā komandā, bet viņš palika bez punktiem un ar neitrālu lietderību. "Madison Capitols" mājās ar 2:6 piekāpās "Green Bay Gamblers", Verners Egle nespēlēja.

NCAA

"Clarkson" ar 2:5 atzina "Harvard" pārākumu. Haralds Egle izdarīja vienu metienu, bet spēli pabeidza ar negatīvu lietderību -2. "Maine" ar 6:1 sakāva "Vermont". Eduards Tralmaks rezultatīvi piespēlēja komandas pirmajos vārtos, bet pats guva otros vārtus. Tādējādi latviešu uzbrucējs maču pabeidza ar 1+1, četriem metieniem pa vārtiem un +1 lietderību.

"Quinnipiac" ar 0:4 zaudēja "Rensselaer". Kārlis Čukste izdarīja sešus metienus, bet ieguva negatīvu -1 lietderības koeficientu. "Arizona State" ar 6:7 zaudēja "Wisconsin". Gvido Jansona kontā vieni vārti. Aizsargs realizēja vienu no diviem metieniem, taču maču pabeidza ar -1 lietderību. Filipam Buncim -2 lietderības koeficients.

"Lake Superior" ar 6:1 pārliecinoši pieveica "Northern Michigan". Mareks Mitens tika galā ar 25 no 26 metieniem.

  +1 [+] [-]

, 2020-02-22 11:53, pirms 4 gadiem
Var derēt, ka Balceru mainīs uz kādu citu klubu vasarā. Ļoti labs kaplis priekš AHL.

     [+] [-]

, 2020-02-22 14:08, pirms 4 gadiem
Viņam, gadījumā, nav 36 punkti 32 spēlēs, nevis 34?

     [+] [-]

, 2020-02-22 15:02, pirms 4 gadiem
Balceram nav ko darīt AHL. NHL vai KHL viņam spīd

     [+] [-]

, 2020-02-22 17:18, pirms 4 gadiem
Žēl, ka Otavā kkā nekāds šosezon