Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Krastenbergam -1 zaudējumā pret ECHL līderi

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Krastenbergam -1 zaudējumā pret ECHL līderi
Renārs Krastenbergs. Foto: Wheeling Nailers

ECHL regulārajā čempionātā zaudējumu piedzīvoja latvieša Renāra Krastenberga pārstāvētā Vīlingas "Nailers", kas izbraukumā ar 1:4 piekāpās Sinsinati "Cyclones".

Renārs Krastenbergs izdarīja divus metienus pa vārtiem un spēli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -1. Šajā sezonā aizvadītajās 46 spēlēs uzbrucējs guvis 14 vārtus un sakrājis 34 punktus, būdams ceturtais rezultatīvākais spēlētājs savā komandā.

"Nailers" atklāja rezultātu un bija vadībā pēc pirmās trešdaļas, taču laukuma saimnieki atbildēja ar četriem precīziem metieniem. Izlīdzinājums tika panākts vairākumā, bet uzvaras vārtus "Cyclones" guva ar soda metiena palīdzību.

"Cyclones" ir ECHL līdervienība, kamēr "Nailers" ar 24 uzvarām 54 spēlēs ieņem devīto vietu Rietumu konferencē. Pēdējos desmit mačos komanda uzvarējusi četras reizes.