Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Kivlenieku nomaina pēc otrā perioda, Balceram -3

Kivlenieku nomaina pēc otrā perioda, Balceram -3
Matīss Kivlenieks "Monsters" vārtos
Foto: John Saraya, www.clevelandmonsters.com

Aizvadītā nakts bijusi neveiksmīga Latvijas hokejistiem Amerikas hokeja līgā (AHL). Vārtsargs Matīss Kivlenieks ielaida četrus vārtus un tika nomainīts pēc otrās trešdaļas, savukārt uzbrucējs Rūdolfs Balcers atgriezās AHL, kur viņa „Barracuda” zaudēja „Reign” ar 2:5, pašam latvietim maču noslēdzot ar negatīvu lietderību -3.

Kivlenieka „Monsters” savā laukumā uzņēma „Heat” un tieši mājinieki atklāja mača rezultātu, tomēr pēc divām trešdaļām rezultāts bija 4:2 „Heat” laba, latviešu vārtsargam atvairot deviņus no 13 metieniem. Pēc otrā pārtraukuma vārtos stājās baltkrievs Ivans Kublakovs, kurš tika galā ar četriem no pieciem metieniem 20 minūšu laikā, bet „Monsters” cieta zaudējumu ar 3:6, pēdējo ripu ielaižot jau tukšos vārtos. Kivlenieks šosezon aizvadījis 31 spēli, ar viņu vārtos komanda tikusi pie desmit uzvarām, vidēji mačā vārtsargs ielaiž 3,10 vārtus un atvaira 89,1% metienu.

Rūdolfs Balcera pēc vairākiem treniņiem ar NHL vienību Sanhosē "Sharks" tika komandēts atpakaļ uz AHL komandu „Barracuda”, kas gan nepalīdzēja izvairīties no zaudējuma ar 2:5 pret „Reign”. Latvietis cīņu uzsaka sākumsastāvā pa vārtiem nemeta un spēli pabeidza ar -3. Šīs sezonas aizvadītajos 48 mačos uzbrucējs guvis 14 vārtus un atdevis 19 piespēles.

Mārtiņa Dzierkala „Solar Bears” ar 0:4 atzina „Everblades” pārākumu ECHL mačā. Latvietis uz ledus kāpa no pirmajām minūtēm, spēles laikā izdarot divus metienus, kļūstot par vienu no diviem hokejistiem savā komandā, kuram nav negatīvs lietderības koeficients. 34 mačos uzbrucējs guvis 11 vārtus un atdevis 15 piespēles.

Izmantotie avoti:
TheAHL.com | The American Hockey League | The...
Home Page - The ECHL - Premier 'AA'...

     [+] [-]

, 2018-02-22 12:14, pirms 6 gadiem
Šitā mētājoties starp NHL treniņiem un spēlēšanu AHL neko labu arī nesagaidīt!

  +1 [+] [-]

, 2018-02-22 12:25, pirms 6 gadiem
Alpaville rakstīja: Šitā mētājoties starp NHL treniņiem un spēlēšanu AHL neko labu arī nesagaidīt!
Šī ir viņa pirma pro sezona , ko tu gribēji?