Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Balcers gūst vienīgos "Senators" vārtus zaudējumā pret AHL līderi

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Balcers gūst vienīgos "Senators" vārtus zaudējumā pret AHL līderi
Rūdolfs Balcers. Foto: Belleville Senators

Amerikas hokeja līgā (AHL) tikai otro zaudējumu pēdējo septiņu spēļu laikā piedzīvoja Belvilas "Senators", kas izbraukumā ar 1:2 atzina AHL līderes Milvoki "Admirals" pārākumu. Vienīgos vārtus Belvilas labā guva latvietis Rūdolfs Balcers.

Balcers šosezon AHL aizvadītajā 21 spēlē spējis sakrāt jau 26 (9+17) rezultativitātes punktus. Šās sezonas līdzšinējā septiņu spēļu pierakstā Nacionālajā hokeja līgā (NHL) 22 gadus vecais hokejists nopelnījis vienu rezultatīvu piespēli.

Šonakt vadību pirmā perioda ceturtajā minūtē pārņēma "Admirals", Balceram "Senators" labā izlīdzinot rezultātu trešās trešdaļas 28. sekundē. Uzvaru Milvoki vienība izrāva 50. minūtē, nokārtojot savu piekto panākumu pēdējās sešās spēlēs.

Belvilas "Senators" 43 spēlēs izcīnījusi 54 punktus, atkāpjoties līdz ceturtajai pozīcijai Austrumu konferencē. Nākamais mačs Otavas "Senators" fārmklubam paredzēts naktī uz 25. janvāri viesos ar Jūtikas "Comets".

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/stats/game-cente...

     [+] [-]

, 2020-01-22 10:47, pirms 4 gadiem
AHL pāraudzis... a NHL negatavs! Nu neraža pavisam!

     [+] [-]

, 2020-01-22 11:24, pirms 4 gadiem
Eiropa gaida, varēs tur būt 1.maiņas uzbrucējs. Nav viņš bottom 6 uzbrucējs, bet nhl top 6 nevelk.

     [+] [-]

, 2020-01-22 12:54, pirms 4 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Eiropa gaida, varēs tur būt 1.maiņas uzbrucējs. Nav viņš bottom 6 uzbrucējs, bet nhl top 6 nevelk.
Gan SHL/NLA, gan KHL viņš varētu mierīgi būt pirmo maiņu un vairākuma čalis, jā.

Bet norakstīt viņu no NHL top 6/9 nav nekāda pamata. Viņa spēles rādītāji bija pilnībā apmierinoši un pat ļoti labi. Komanda ar Balceru uz ledus uzbrukumā bija krietni bīstamāka un arī uzbrukumā pavadītais laiks, izdarīto metienu skaits - lielāks. Korsi un Fenviks ir pie 60%, kas ir ļoti ekselenti priekš tik sliktas komandas.

Tas nav Daugaviņa scenārijs, kur viņam pietrūka mērķtiecības uzbrukumā un efektivitātes, jaudas. Pēc viņa spēles stila nu mierīgi varēja pateikt, ka viņam piemērotāka būs Eiropa.

Ar Rūdolfu tā nav. Ir skaidrs, ka viņam ir bijusi saruna ar treneri un ir kādi konkrēti nosacījumi, ko viņš nav izpildījis spēlē aizsardzībā. Pozicionāla spēle un pieturēšanās kaut kādai sistēmai ir lieta, ko var apgūt.

Balceram neviens nemaz nav devis iespēju ar labu spēles laiku + PP, lai uzdrošinātos apgalvot, ka viņš kaut ko nevelk. Šī viņam acīmredzami bija izmācīšanas tūre un gan jau, ka viņam ir uzdots mājasdarbs, kas jāizpilda. Ja 3 no 4 maiņām tu izej uzbrukuma zonā un tevi nelaiž aizsardzībā kā faktiski 4. maiņas čali, tad arī skaidrs ir tas, ka viņu neviens tur neuztver par kapli, bet kā nākotnes uzbrukuma ieroci.

Pēc dedlaina būs atpakaļ NHL. Līdz tam nemīžam.