Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jevpalovam devītie vārti sezonā, "Rocket" uzvar pagarinājumā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Jevpalovam devītie vārti sezonā, "Rocket" uzvar pagarinājumā
Ņikita Jevpalovs. Foto: Laval Rocket

Amerikas Hokeja līgas klubs Lavālas "Rocket" izbraukumā ar 4:3 pagarinājumā pieveica Springfīldas "Thunderbirds", un panākumu ar vārtiem kaldināja Ņikita Jevpalovs.

Ņikita Jevpalovs, kurš spēlēja pirmās maiņas labās malas uzbrucēja lomā, guva savas komandas otros vārtus, otrās trešdaļas beigās panākot 2:2. Viņam tas bija devītais rezultatīvais metiens sezonā. Jevpalovs pa vārtiem meta divas reizes, nopelnīja divas soda minūtes un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

NCAA hokeja čempionātā neizšķirti cīnījās Meinas Universitāte, kas savā laukumā nespēja uzvarēt Ņūhempšīru – 4:4. Eduards Tralmaks šoreiz nespēlēja Meinas pirmajā maiņā. Viņš izdarīja trīs metienus pa vārtiem un dueli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1. Šajā sezonā uzbrucējs izcēlies ar pieciem vārtiem un sešām rezultatīvām piespēlēm.

Meina maču sāka ar diviem gūtajiem vārtiem, taču pārsvars tika izsēts, pēcāk nonākot iedzinējos. Izglābties izdevās pusotru minūti pirms pamatlaika beigām. Pagarinājumā nevienai no komandām gūt vārtus neizdevās, tāpēc tika fiksēts neizšķirts, kā to paredz NCAA "Hockey East" konferences noteikumi.

     [+] [-]

, 2019-01-22 14:55, pirms 5 gadiem
Interesanti, ja viņš ahl savāc ap 20 punktiem un khl ap 15 punktiem, cik viņš vāktu Čehijā, jo gan jau tur viņš nākošajā sezonā arī nonāks. Gan jau savus 30 - 40 punktus savāks un būs tur rezūltatīvākais no mūsējiem.