Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

Aizsargs Gipters pārcēlies uz britu "Elite League"

Aizsargs Gipters pārcēlies uz britu "Elite League"
Mārtiņš Gipters
Foto: www.hcbeibarys.kz

Latvijas hokeja aizsargs Mārtiņš Gipters karjeru turpinās britu "Elite League" komandā Kārdifas "Devils", liecina informācija kluba mājas lapā. Uz Kārdifu hokejists pārcēlies no Kazahstānas, kur spēlēja Atirau "Beibarys" sastāvā.

Kazahstānas hokeja kluba Atirau "Beibarys" rindās vēl nesen bija pieci Latvijas hokejisti, tomēr viens no viņiem – aizsargs Mārtiņš Gipters – Kazahstānā vairs nav palicis.

Gipters, kurš 17 spēlēs "Beibarys" sastāvā guvis sešus (1+5) punktus, karjeru turpinās britu "Elite League" komandas Kārdifas "Devils" rindās. Kārdifa šobrīd ieņem astoto vietu 10 komandu konkurencē ar 27 punktiem 32 spēlēs.

Šajā līgā spēlē vēl viens Latvijas hokejists – Edinburgas "Capitals" uzbrucējs Mārcis Zembergs, kurš "Capitals" un Dandī "Stars" sastāvā šosezon ir aizvadījis 34 spēlēs un nopelnījis 17 (8+9) punktus.

Gipters ar Kārdifu vienojies par sadarbību līdz sezonas beigām. Nākamo maču "Devils" aizvadīs parīt, kad sacentīsies ar vicelīderi Dandī "Stars".

Izmantotie resursi:
Home : : The Official Website of the Cardiff...
ELITE Ice Hockey League ◊ Official Website Home...


, 2014-01-22 10:02, pirms 10 gadiem
Vidējais līmenis varētu būt līdzīgs, tik britos cita stila hokejs ir populārāks. Tāpēc sportiskā ziņā nezaudē.

Interesanti gan kā ir ar finansiālo pusi, jo, kazahiem tā rocība gan jau ka ir lielāka (tik jautājums vai līdz spēlētājiem viss nonāk)
, 2014-01-22 11:52, pirms 10 gadiem
Finansiālais te klubiem ir labs. Ja pēc kaluma otrà spēcīgākā līga var atļauties spēlètājus no čehu ekstralīgas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-01-22 14:08, pirms 10 gadiem
Dundee United? kura vieta hokeja Tev, glupais autor ir Dundee United? Vispirms paskaties, un tad raksti, nevis, ka esi padzirdejis par vienu no diviem Dundee futbola klubiem, un un tad aiziet, hokeja klubs Dundee United ir Dundee Stars starp citu.
, 2014-01-22 18:31, pirms 10 gadiem
Volx rakstīja: Vidēja alga sezona ir 54000 eiro, bet jāatceras, ka mūsējos parasti paņem lejasgala klubi un ne jau par Top naudiņām. Tās lielās naudiņas maksā kanādiešiem.
Priekš vidējās algas ,ja tā tiešām ir, tad cipars pat ļoti labs!
, 2014-01-22 22:17, pirms 10 gadiem
Volx rakstīja: Vidēja alga sezona ir 54000 eiro, bet jāatceras, ka mūsējos parasti paņem lejasgala klubi un ne jau par Top naudiņām. Tās lielās naudiņas maksā kanādiešiem.
man domāt, Tu ievērojami pārspīlē... vismaz tas galīgi neiet kopā ar Muštukova stāstīto par hokeju Lielbritānijā...
Foto: North Bay Battalion
33

Vilmanim spožākā spēle izslēgšanas turnīrā: 3+1 un Nortbeja sasniedz pusfinālu

Ontārio Hokeja līgas (OHL) izslēgšanas turnīra labāko četrinieku pārliecinoši sasniegusi Nortbejas "Battalion", kuras ceturto panākumu tikpat spēlēs pār Sadberijas "Wolves" ar trim vārtu guvumiem un rezultatīvu piespēli kaldināja Sandis Vilmanis.
Mārtiņš Dzierkals. Foto: Skellefteå AIK
11

Dzierkalam uzvaras ripa pusfināla septītajā kaujā, Lozanna atgūst paritāti finālsērijā

Zviedrijas hokeja meistarsacīkšu finālu sasniegusi arī "Skellefteå", izšķirošajā cīņā pusfināla sērijā ar 4:1 pārspējot Gēteborgas "Frölunda". Savu roku panākumā pielika Mārtiņš Dzierkals, kurš desmitajā minūtē panāca 2:1.
Radeks Smoleņāks un Eduards Tralmaks pēc vārtu guvuma. Foto: Josef Poláček/Rytíři Kladno
4

52 gadus vecajam Jāgram pirmie vārti sezonā, Tralmakam ripa un piespēle

Kladno "Rytíři" ļoti pārliecinoši ieguvusi 2-0 pārsvaru sērijā par tiesībām nākamsezon piedalīties Čehijas Ekstralīgā, šovakar Vsetīnas "Robe" vienību sakaujot ar 7:2. Pa 1+1 nopelnīja leģendārais Jaromīrs Jāgrs un Eduards Tralmaks.